Danina Jeftić: Presrećni zbog prinove

0
Mlada glumica Danina Jeftić i njen deset godina stariji izabranik, producent Aleksandar Kukanjac, nedavno su saznali da će tokom sledeće godine postati roditelji
Danina Jeftić Foto: Miloš Nadaždin, Story press
Danina Jeftić Foto: Miloš Nadaždin, Story press

Mnoge mlade srpske glumice odlučile su da u narednoj godini ispred karijere, na prvo mesto stave osnivanje porodice i majčinstvo. Nakon što su glumice Sena Đorović, Andrijana Tasić i Jovana Balašević otkrile da će uskoro postati mame, ovoj listi uspešnih dama pridružila se i junakinja serijala Montevideo, Bog te video, lepa Danina Jeftić (26). Atraktivna crnka već godinu dana uživa u romansi sa producentom Aleksandrom Kukanjcom (36), ali zaljubljeni par nikada javno nije govorio o svojoj sreći i ljubavi koja je, prema rečima prijatelja poznatog para, očigledna svakome ko se nađe u njihovom društvu. Upućeni tvrde da je bilo samo pitanje vremena kada će njih dvoje odlučiti da osnuju porodicu, pa su s osmehom na licu dočekali informaciju da će sledeće godine postati roditelji.

- Mnogo sam srećna i ispunjena. Više od toga ne želim da pričam jer je to intima i privatna stvar koju delim samo sa najbližima – otkriva Danina, a uprkos tome što je u ranoj trudnoći, glumica ovih dana vredno radi u pozorištu, baš kao i njen izabranik koji je razdragano dočekao naše čestitke.

- Najlepše vam hvala, ali zaista ne bih želeo da našu intimu iznosim u javnost – kaže presrećni budući tata.

Lepa Rosa iz filma Montevideo, Bog te video i njen dragi pre nekoliko meseci započeli su i zajednički život, pa je prinova bila samo prirodan sled okolnosti. Upoznali su se i otpočeli vezu tokom rada na predstavi Ludi od terapije koja je postavljena na sceni Stamenković u UK Palilula, a čiji je Aleksandar producent. Jedno drugo osvajali su potpuno spontano, a Danina u svojoj jačoj polovini u svakom trenutku uživa punu podršku za posao kojim se bavi.

- Ne bih mogla da budem s nekim ko ne razume ovaj posao. Takođe, ne bih govorila istinu ako bih rekla da mi ne prija kada neko kaže da sam lepa, ali više od komplimenata na račun izgleda znače mi oni koji se odnose na moje glumačko umeće. Uvek prija kada vam neko kaže toplu reč – otkrila je pre nekoliko meseci Danina za Story, a sudeći po vezi s Aleksandrom, izgleda da joj se želja ostvarila. Mlada glumica radiće dok god bude mogla, a onda će uslediti i zaslužena pauza tokom koje će se pripremati za ulogu mame.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker