Nina Badrić: Zar je važno ko je kriv

0
Mada je pevačica Nina Badrić bez ružnih reči stavila tačku na brak sa Bernardom Krasnićem, kao razlozi bračnog kraha već se pominju njena bliskost sa voditeljem Ivanom Ivanovićem, a njegova sa anonimnom pevačicom ali i studentkinjom
Nina Badrić, Foto: Story press
Nina Badrić, Foto: Story press

Nije dugo trebalo da se nakon vesti o razvodu Nine Badrić (40) i Bernarda Krasnića (35) mediji raspišu o trećoj osobi kao razlogu njihovog bračnog kraha. Uz njega se vežu pevačica u usponu i tamnokosa studentkinja, a uz nju srpski voditelj Ivan Ivanović (37). Iako do sada nije želela da iznosi u javnost detalje iz svog privatnog života, ona sve odlučno demantuje. Poslednjih nedelju dana, otkako je pevačica priznala da je nakon šest godina došao kraj njenom braku sa zagrebačkim biznismenom Bernardom Krasnićem, mediji se intenzivno bave prošlošću, ali i budućnošću njihovog odnosa. Tako se po gradskim kuloarima uveliko može čuti kako se Ninin, sada već bivši suprug, viđa s mlađanom pevačicom u usponu, ali i sa tamnokosom studentkinjom, dok se uz Ninu spominje ime poznatog voditelja.

Harizmatičnu pevačicu i šarmantnog voditelja viđali smo zajedno proteklog leta u Istri, što je Nina i sama potvrdila, ali uz objašnjenje kako ih ne veže baš ništa više od iskrenog prijateljstva.

- Navodi da sam u ljubavnoj vezi s Ivanom ne drže vodu. Odgovorno tvrdim kako je to obična laž. Istina je jedino da smo zajedno boravili u Istri, ali s nama su bili i Bernard i Ivanova ćerka Staša. On je naš zajednički prijatelj i tu nema ničeg čudnog ni novog. Ko god tvrdi drugačije, ima bujnu maštu, što i dalje ne menja činjenicu kako govori neistinu - objasnila je pevačica koja je čak dva puta gostovala u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Njihov prijateljski odnos dugo je pod lupom javnosti, pa iako ovaj poznati par nije davao povoda za ljubavne spekulacije, o tome se ipak pisalo. Osim što je Nina gostovala u njegovoj emisiji, Ivan je u društvu ćerkice Staše (8) i popularne pevačice gotovo čitavo leto proveo na hrvatskom primorju. Mnogima je njihovo iznenadno prijateljstvo bilo čudno, ali kako život piše najzanimljivije priče, tako su verovatno Nina i Ivan jedno u drugom pronašli iskrene prijatelje. Iako se još jednom našao u središtu brakorazvodne parnice, popularni voditelj ni ovog puta nije želeo da komentariše bilo kakve spekulacije i na novinarske pozive iz Srbije džentlmenski je otćutao.

Nina je rado odgovarala na pitanja hrvatskih novinara dajući objašnjenja i za brojne spekulacije da ju je suprug sa kojim je na miran način podelila svu imovinu godinama varao.

- Šta se događalo u protekla dva meseca zaista ne mogu niti treba da znam jer smo Bernard i ja zvanično slobodni ljudi - rekla je Nina, ali je na društvenim mrežama ostavljala drugačije komentare koji su insinuirali na prevaru. - Ništa ne boli više nego kad te razočara osoba za koju si mislio da te nikad neće povrediti - reči su koje je ona nedavno napisala na Instagramu, a mnogi su upravo na osnovu toga pomislili kako je na posredan način obelodanila neveru bivšeg muža.

 

Jadranka Tomić

Priredila: Ksenija Konić

 

makonda-tracker