Marija Karan: Kraj tajne romanse

1
Zbog pritiska javnosti, glumica Marija Karan prestala da se viđa sa biznismenom Milanom Popovićem, a emotivnu situaciju u kojoj se našla olakšalo joj je i preseljenje u Hrvatsku zbog poslovnih obaveza
Marija Karan, Foto: Petar Đorđević, Story press
Marija Karan, Foto: Petar Đorđević, Story press

Tek što se u Hrvatskoj pridružila ekipi serije Larin izbor, naša atraktivna glumica Marija Karan (30) rešila je da okonča romansu sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem (46). Iako se spekuliše da je on nju ostavio, izgleda da su fatalnoj vezi presudile glumičine obaveze u Hrvatskoj. Strastvena, temperamentna, duhovita i privlačna, ona u seriji pleni svojom pojavom i samouverenošću. Tako je i u privatnom životu, a njene otmene manire zapazili su i posetioci Milanovog kafića Moda u beogradskoj Njegoševoj ulici.

Ona, međutim, tamo ne svraća još od pre nekoliko nedelja kada je zbog odluke da se preseli u Hrvatsku rešila da odnos sa kraljem bakra stavi na led, sa čim se i on složio. Ali, kao što u seriji skriva i drugu, tamniju stranu svoje ličnosti, Karanova plete mrežu i oko svog emotivnog života pa se tako nakon prošlogodišnjeg raskida sa rukometašem Petrom Kapisodom, o njenom ljubavnom životu ne zna ništa osim da je početkom ove godine zavela srpskog kralja bakra Milana Popovića. Par je uslikan u beogradskom kafiću Sokače u kojem je Marija sa perikom na glavi sedela u društvu tadašnjeg verenika Severine Vučković (40) i svoje drugarice Kristine Radenković, voditeljke emisija Šljivik  i Slagalica. Ali, dok je regionalna pop zvezda u bolnici čekala dolazak svog sinčića Aleksandra na svet, Milan se provodio sa Marijom s kojom je dočekao pravoslavnu Novu godinu. Novopečeni otac tada je Severini uspeo da objasni kako je sa srpskom glumicom slavio na prijateljskoj osnovi. Nakon što je Severina u avgustu ostavila Milana, to je širom regiona izazvalo spekulacije o tome kako je jabuka razdora u odnosu splitske umetnice i bivšeg dečka voditeljke Katarine Šišmanović, zapravo bila Marija Karan. Popović od avgusta nije video ni dete koje je plod njegove nekadašnje ljubavi prema Severini, što su pojedini tabloidi objasnili njegovim čestim viđanjima sa srpskom glumicom, koja na temu njihovog odnosa ne želi da govori za medije.

- Privatni život delim samo sa svojim najbližima. Bilo kakav odgovor na to pitanje bio bi suvišan – istakla je nedavno Marija u intervjuu za sarajevski magazin Azra u kom je govorila da je ljubav njen osnovni pokretač u poslu.

- Ljubav utiče na sve nas, dodatno nas motiviše i daje nam snagu da uradimo stvari koje su neočekivane. Imam mnogo ljubavi za sve ljude kojima sam okružena – rekla je Marija koju gledaoci TV Prva ovih dana viđaju u seriji Budva na pjenu od mora. Za razliku od art-dilera Anđelke koju tumači u ovom popularnom crnogorskom ostvarenju, Karanova je u hrvatskoj seriji Larin izbor još veća zavodnica.

- Igraću lik Anastazije koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri doslednost svog porekla, ali i svojih vlastitih potreba. Ovo je jedan od najuspešnijih projekata u regionu u kojem igraju divni glumci - izjavila je popularna glumica koja se već ovih dana pridružila ekipi na setu u Splitu. U jednoj od prvih scena, tridesetogodišnja Beograđanka pojavljuje se u venčanici koju u privatnom životu još nije obukla, a sudeći po informacijama o raskidu sa Milanom, neće ni u bliskoj budućnosti. To je, međutim, ne sprečava da krupnim koracima grabi ka novim poslovnim uspesima, u čemu trenutno nema podršku emotivnog partnera.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker