Hale Beri: Žestoka borba za ćerku

0
Oskarovka Hale Beri našla se u centru skandala kada je ispred kuće u kojoj živi bivši dečko Gabrijel Obri fizički nasrnuo na njenog sadašnjeg verenika Olivijea Martineza, a sve se odigralo u prisustvu glumičine ćerkice Nale
Hale Beri, Foto: Guliver, Profimedia
Hale Beri, Foto: Guliver, Profimedia

Glumica Hale Beri (46) ponovo je u žiži interesovanja medija, ali ovaj put ne zbog filmova, već zbog privatnog života. Naime, njen bivši dečko Gabrijel Obri (36) napao je sadašnjeg Halinog verenika, francuskog glumca Olivijea Martineza (46), nakon čega je završio u bolnici sa polomljenim rebrima. Maneken Obri, otac glumičine ćerke Nale (4), nije mogao da se pomiri s tim da se Olivije meša u njihov odnos i zato je odlučio da se fizički obračuna sa svojim protivnikom. Do incidenta je došlo kada je Francuz poželeo da razgovara sa Nalinim ocem o sudskom sporu koji vodi sa glumicom. Maneken je u četvrtak ujutro na američki Dan zahvalnosti u Halin dom doveo njihovu ćerku nad kojom bivši par deli starateljstvo. Gabrijel se nedavno sudskim putem izborio da Nale ne ode u Francusku gde je glumica planirala da živi sa svojim sadašnjim izabranikom. Olivije je pokušao da razgovara s njim kako bi došao do drugačijeg rešenja.

- Mi moramo krenuti dalje sa životom - rekao mu je Martinez, na šta je Obri pokušao da ga udari u lice.

Po rečima očevidaca, usledila je tuča i ubrzo nakon toga pozvana je policija. Kada je počeo obračun, Hale je sakrila ćerku u kuću. Olivije je izbegao udarac u lice i samo je okrznut po ramenu. Gabrijel ga je potom odgurnuo pa je usledila borba koja je završila tako što je Olivije svog protivnika bacio na pod.

Gabrijel je završio u bolnici zbog slomljenih rebara, modrica na licu i povreda glave, dok Olivije navodno ima slomljenu ruku i ozbiljne povrede vrata. Prema pisanju američkog portala TMZ, Olivije je u istu bolnicu u Los Anđelesu stigao sat vremena nakon Gabrijela.

U popodnevnim satima pušten je iz bolnice sa licem i rukama prekrivenim modricama. Epilog čitave priče jeste taj da je Obri uhapšen zbog tuče i pušten uz kauciju, a sudija je izdao hitan zaštitni nalog po kojem on svojoj ćerkici Nale, Hale i Olivijeu ne sme da priđe bliže od 100 metara.

Glumica je sada neposredno dokazala ono što je godinama tvrdila, a to je da otac njene ćerkice ima problem sa kontrolisanjem besa. To je bio jedan od razloga zašto je zahtevala da se sa devojčicom preseli u Pariz gde živi njen novi dečko. Mnogi su negativno komentarisali glumičinu želju da ocu deteta uskrati mogućnost da je viđa, ali navodno dobro obavešteni izvori tvrde da je Obri želeo da od Hale izvuče samo korist. Između ostalog, tražio je novac da iznajmi kuću u kojoj bi se viđao sa ćerkom, ali i dovoljno novca kako bi mogao da joj priušti sve što i slavna umetnica. Nakon svega, Gabrijel je odneo pobedu na sudu i nije dozvolio da Nale ode u Evropu. Međutim, sada glumica planira da iduće nedelje sa svojim advokatima izdejstvuje trajnu zabranu prilaska za svog bivšeg izabranika. Već sada ona ima policijsku pratnju koju je dobila kako bi njena porodica bila sigurna.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker