Miranda Ker: Radujem se praznicima i porodičnoj atmosferi

0
Supermodel Miranda Ker otkrila je kako će provesti novogodišnje i božićne praznike, kao i kakva je iznenađenja pripremila za svoju porodicu.
Miranda Ker, foto Profimedia
Miranda Ker, foto Profimedia

Popularni Viktorijin anđeo, supermodel Miranda Ker, otkrila je za magazin US Weekly da se izuzetno raduje praznicima, najviše zbog toga što ih provodi u krugu svoje porodice, supruga Orlanda Bluma i dvogodišnjeg sina Flina.

- Orlando i ja nemamo poslovnih obaveza tokom praznika, tako da se oboje radujemo što ćemo se u prazničnom periodu zabavljati i odmarati u krugu porodice. Ove godine, kada je Flin malo odrastao, biće divno gledati ga kako se raduje Božiću. Najlepša stvar u tome je što ćemo svi biti na okupu – rekla je Miranda.

Manekenka australijskog porekla za magazin US Weekly govorila je i o poklonima kojima će iznenaditi svoju porodicu, među kojima će se, osim seksi veša koji je pripremila za romantično veče sa svojim suprugom, naći i klavir za sina koji je već pokazao strast ka ovom instrumentu.

- Bilo je toliko instrumenata i toliko igračaka svuda oko nas, ali Flin je potrčao upravo ka klaviru i počeo da svira. Bilo je neverovatno – rekla je popularna manekenka.

Miranda je otkrila i da će se tokom praznika posvetiti kuvanju, pa će tako svoju porodicu obradovati raznim gurmanskim specijalitetima.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker