Severina: Ja sam najzaljubljenija mama

1
Hrvatska pevačica koja će za 31. decembra pevati u klubu Magacin ispričala je kako se raduje praznicima poput deteta i da sa nestrpljenjem iščekuje da Božić provede sa sinom Aleksandrom, a otkrila je i svoje novogodišnje želje.
Severina Vučković, foto: Goran Matijašec za Children Saloon
Severina Vučković, foto: Goran Matijašec za Children Saloon

Popularna Seve je u intervjuu za Večernji list rekla da će prve praznike s devetomesečnim sinom provesti tradicionalno uz jelku, onako kako je to radila dok je bila mala, ali da još nije odlučila hoće li to biti u Zagrebu ili u Splitu.

- Ova godina je bila najlepša u mom životu, a svaka iduća bit će sve lepša, barem mi tako kažu druge mame. Jedino što u 2013. želim jeste puno zdravlja mom sinu, mojim bližnjima i sebi – rekla je Severina i priznala da jedva čeka Badnje veče.

– Mama je sa mnom tu u Zagrebu pa još dogovaramo lokaciju slavlja. Sećam se da mi je i kao devojčici najdraže bilo vreme praznika. Kitili smo jelku dva meseca pre Božića jer je meni to bio divan ritual. Igrala sam se ukrasima, ovčicama, mama je uvek stavljala prirodnu travu pod bor, a mi smo bili presrećni. Jedva čekam videti svog Aleksandra kako uživa u tome – kaže Seve i priznaje da je zaljubljena mama.

 – Jesam, najgora sam, najzaljubljenija mama, iako nisam od onih koja je stalno nad detetom. Često se uhvatim, kada on zaspi, kako na mobilnom vrtim njegove fotografije –priča popularna pevačica koja je otkrila da je njen devetomesečni mališan za Svetog Nikolu od nje dobio malu dečiji televizor koja menja slike.

Ona je sa ponosom ispričala kako ne propušta ni jedan trenutak odrastanja svog sina, kome se neretko pridruži na podu dok on puže.

– Valjamo se i po krevetu, zaigramo se svuda. Ceo stan tada bude naš – kaže zanosna mama koja će za doček Nove godinu nastupati u beogradskom klubu Magacin gde će premijerno izvesti pesme sa novog albuma Dobro došao u klub, čiji je izlazak najavila putem svoje službene Facebook stranice.

Otkriveno je da će idući singl naziva Uzbuna izaći vrlo skoro, a svoju premijeru doživeće ove nedelje putem društvenih medija, odnosno Youtube, Facebook i Twitter službenih kanala.

Takođe, dok fanovi s nestrpljenjem iščekuju izlazak novoga albuma, na Facebooku je objavljen deo tekstova pesama. Tako je otkriveno da će se na albumu uz novih 10 pesama, naći i Severinini hitovi Brad Pitt, Grad bez Ljudi i Italiana, koji zajedno imaju preko 50 miliona pregleda na Youtube-u. 

Svesna popularnosti interneta i društvenih medija, upravo je putem svoje Facebook stranice, koja broji 300 hiljada fanova, objavila delove tekstova pesama sa novog albuma.

Time je otkriveno da će se na albumu naći pesme Dobrodošao u klubTarapanaPostelja od vinaKamen oko vrataSlaba na slabića, zatim Tango odnosno duet sa Željkom Bebekom, Severinina autorska pesma Ostavljena... Fanovi na Facebooku već biraju svoje favorite, a posebno se ističe i pesma Ko me tjero:


Prošla je i godina, 

otkako ne osjećam, 

na kruhu i na vodi sam,

samo za te, za te znam

 

Ko me, ko me tjero, 

da te volim slijepo, 

Da mi, da mi 

sve tvoje bude sveto... 

 

Trenutno najiščekivaniji studijski album godine, Severinin - Dobrodošao u klub biće večeras pretpremijerno predstavljen u obliku muzičke slušaonice u zagrebačkom klubu Pepermint.

makonda-tracker