Italijansko-srpska saradnja

0
Povodom proslave desetogodišnjice rada, Komora italijansko–srpskih privrednika organizovala je svečanost za svoje članove, predstavnike diplomatskog kora i medija u Hotelu Metropol Palace. Domaćin svečanosti bio je Andrea Simončeli, predsednik Komore italijans

Tokom svečanosti, kompaniji Beohemija d.o.o. uručena je nagrada G.M. Leonardi, kao kompaniji koja se istakla svojim poslovanjem i time doprinela trgovinskoj razmeni i unapređenju ekonomskih odnosa između Italije i Srbije. Prethodnih godina nagradu su dobili Preogetti d.o.o. i Fiat auto Srbija. 

Verica Kalanović, ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave, uručila je nagradu G.M. Leonardi, Željku Žuniću generalnom direktoru kompanije beohemija d.o.o.

Tokom događaja, zvanicama su se obratili: Andrea Simoncelli, predsednik Komore italijansko-srpskih privrednika, Armando Varrichio, ambasador Italije i Verica Kalanović, ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave.

Događaju su izmeđuostalih prisustvovali ambasadori Francuske i Brazila, predsednik privredne Komore Beograda i vodeći ljudi FIAT GROUP, DELTA HOLDINGA, BANCA INTESA, DELTA GENERALI, FINDOMESTIC, ALITALIA, UNICREDIT, ITALAPPALTI, ali i gosti iz Regionalnih privrednih komora.

 

TAGOVI: promocija
makonda-tracker