Svetlana-Ceca Ražnatović: Nisam ničija fontana želja

2
Svetlana-Ceca Ražnatović dovedena je u vezu s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom. O ceni svog posla i imena, ali i dilemi da li je grešila što je tokom karijere prećutno prelazila preko tračeva o sebi i kako će se ubuduće nositi s tim, folk zvezd
Svetlana-Ceca Ražnatović, Foto: Luka Šarac
Svetlana-Ceca Ražnatović, Foto: Luka Šarac

Pitanje emotivnog života folk zvezde Svetlane – Cece Ražnatović (39) top tema je domaćih medija čak i kada ona za to ne daje nikakvog povoda. Pripisivanje muškaraca ovoj pevačici po svaku cenu, postala je gotovo svakodnevica pojedinih aktera medijske scene kojima je teško da poveruju u činjenicu da je ona posle raskida sa manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom i dalje sama jer se naprosto nije pojavio muškarac kojeg bi lako pustila u svoje srce. Daleko od toga da su njene želje u ljubavi skromne, ali na pevačicinom emotivnom vidiku trenutno jednostavno nema nikoga, što ne sprečava pojedince da joj se udvaraju pa makar i virtuelno. Najnovija u nizu neosnovanih tvrdnji u vezi sa Cecinim ljubavnim životom jeste povezivanje ove pevačice sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem s kojim je prošle godine u emotivnu vezu dovođena i pop zvezda Nataša Bekvalac (32).

- Navikla sam da me spajaju sa svakom osobom koja priđe da se fotografiše sa mnom. Pošto sam umorna od svakojakih gluposti i izmišljotina koje se o meni plasiraju, zaštitu ću ovoga puta potražiti na sudu – kaže Ceca koja se jedva prisetila da je dotičnog biznismena upoznala na svom nedavnom nastupu u Beču, kada je on u društvu svoje devojke Mande i još jednog emotivnog para iz Sarajeva prišao da se fotografiše s njom.

- To je bio prvi i poslednji put da sam ga videla i vređaju me neosnovane konstatacije da među nama postoji bilo kakva vrsta odnosa  – ističe Ceca u razgovoru za Story i na našu molbu komentariše Ćazimove navodne osvajačke pretenzije prema njoj koje je izneo u jednom intervjuu.

- Svako može poželeti da osvoji bilo koga na ovom svetu, ali to ne znači kako mediji treba da dozvole da neko bez ikakvih osnova sebe stavlja u bilo koju vrstu odnosa sa mnom ili nekom drugom javnom ličnošću koju čak i ne poznaje. Nisam ničija fontana želja i nikome ne ispunjavam ljubavne fantazije – jasna je folk diva na temu nepostojećeg odnosa sa kontroverznim albanskim biznismenom koji je poznat i pod nadimkom Feliks.

- Možda sam napravila veliku grešku što sam ćutala kroz čitavu karijeru i nisam se obraćala sudu za svaku neistinu i prljavu laž koja je o meni plasirana. Da sam se borila, možda bih ublažila neprijatnosti kroz koje je u više navrata prošla moja porodica – kaže Ceca koja se u razgovoru za naš list osvrnula i na nedavne tvrdnje nekadašnjeg pripadnika Srpske dobrovoljačke garde Gorana Gerovca, iznesene u emisiji Ćirilica na TV Happy, o tome da ju je njen sada pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan, navodno, šamarao.

- Ta priča je toliko ružna da nije vredna komentarisanja. Tužila sam vinovnike pa ćemo videti ishod jer drugačije ne umem da se branim od napada i iskonstruisanih prljavih igara u cilju diskreditovanja moje ličnosti. Nisam neko ko u javnosti galami i prepucava se pa tako ne dajem ni povoda za bilo kakva raspredanja o svom životu. Kada nešto želim da dokažem, obratim se sudu i to je to. Zaista ne znam čime izazivam neprimerene reakcije onih koji se sa mnom iz nepoznatih razloga obračunavaju putem medija. Vreme je da stavim tačku na tu ružnu fazu i neistine kojima mi s vremena na vreme neko zagorčava život – odlučna je folk zvezda čija deca Anastasija (14) i Veljko (16) teško podnose teret mamine slave. Ipak, svesni mnogih stvari koje popularnost nosi, trude se da joj olakšaju borbu sa vetrenjačama.


- To je cena mog posla i imena. Mnoge stvari teško im padaju, ali trudim se da im objasnim kako moraju što manje da se nerviraju i bezbolno prihvate neistine koje čuju. Ipak, u najvećoj meri ne uspevam da ih zaštitim i jednostavno moraju da žive s tim – pomalo setno konstatuje pevačica koja uskoro putuje na decembarsku turneju po Australiji.

- Idem u susret letu i tome se neizmerno radujem. Ne volim hladno vreme i jedva čekam da se sretnem sa tamošnjom publikom. Neko ima problem sa dužinom puta do Australije, a ja ne jer ga uvek prespavam – navodi uz osmeh folk diva koja je prošle nedelje ulepšala glamuroznu proslavu hotela Hyatt Regency povodom okončanja njihove uspešne poslovne godine. U tom ambijentu ona će sledeće godine upriličiti i proslavu povodom dvadesetpetogodišnjice svog rada.

- To je značajan jubilej koji ću sigurno obeležiti i neizmerno mu se radujem. Nemam recept za uspeh i dugotrajnost na sceni, osim što sam sigurna da ljudi koji su ostvareni nemaju problem sa sujetom i nisu opterećeni slavom. Jedan od najvećih životnih uspeha jeste da uvek ostanete na zemlji – zaključuje ponosna majka dvoje tinejdžera.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker