Sanja Jovićević i Branimir Bane Popović: Vreme je za bebu

0
Junaci serije Budva na pjenu od mora, glumica Sanja Jovićević i njen dvadeset jednu godinu stariji kolega Branimir - Bane Popović, nedavno su saznali da će njihova ljubav biti krunisana prinovom
Sanja Jovićević i Branimir Bane Popović, Foto: Prva TV
Sanja Jovićević i Branimir Bane Popović, Foto: Prva TV

Glumačko-emotivni par Sanja Jovićević (24) i Branimir - Bane Popović (45) i nakon skoro godinu i po dana skladne romanse ne žele da za medije govore o svojoj ljubavi koja sve više privlači pažnju javnosti. Ipak, koliko su sigurni u svoje emocije i srećni zajedno najbolje govori informacija da će uskoro postati roditelji. Naime, mlada glumica uživa u prvim nedeljama trudnoće, a ova lepa vest posebno je obradovala budućeg tatu koji već sada s nestrpljenjem iščekuje dan kada će se zajedno sa svojom dragom ostvariti u ulozi roditelja. Bane trenutno živi na relaciji Cetinje - Zagreb pošto u Hrvatskoj snima nove epizode serije Larin izbor, ali svaki slobodan trenutak koristi kako bi svojoj izabranici, koja je ušla u drugi mesec blagoslovenog stanja, udovoljio svaku želju. Junaci serije Budva na pjenu od mora sredinom ove godine svili su svoje gnezdo u stanu na Cetinju. Iako se u svom gradu ne skrivaju od radoznalih pogleda i dalje su nemi kada javno treba da progovore o svojoj vezi, pa nisu želeli ni da potvrde, niti da demantuju informaciju o Sanjinoj trudnoći. Razlika u godinama između nje i njenog dragog glumici ne predstavlja problem jer je sigurna kako je u Banetu pronašla životnog partnera.

- Mora da zrači osmehom i pozitivnom energijom u svakom trenutku. Uvek sam govorila da ne postoje ružni i lepi ljudi, već pozitivni i negativni. Fizički izgled jeste bitan, ali ne i presudan, pa smatram da je harizma ipak najvažnija. Rad na sebi, kako spolja, tako i iznutra, veoma je važan jer svojim delima čovek slika sopstvenu ličnost, kao što je to rekao Fridrih Šiler - otkrila je pre nekoliko meseci za Story lepa glumica, ističući kako nije dozvolila da popularnost poremeti njenu svakodnevicu.

- Moj život se nije promenio, ostala sam ista, sa identičnim navikama i osobinama. Maštala sam da budem uspešna i dobra u svemu što radim, a popularnost dođe i prođe. Najbitnije je održati se u ovom poslu i volela bih da me u budućim projektima prate dobre uloge - tvrdi glumica.

Inače, Sanja i Bane započeli su svoju romansu nakon što je lepa umetnica prekinula vezu sa jednim poznatim fudbalerom i pošto se Popović razveo od crnogorske slikarke Milene Jovićević. U javnosti su se prvi put zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom gde je Popović prošlog leta imao premijeru novog filma As pik. Na Kanli kulu nisu došli držeći se za ruke, a pre toga su se, ne skrivajući se od radoznalih pogleda, skoro dva meseca provodili na bazenu hotela Splendid u Bečićima. Da li će vreme i novonastale okolnosti promeniti njihovu odluku da svoju intimu zaključaju za širu javnost, ostaje da se vidi.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker