Anđelina Džoli: Planiram da odustanem od glume

0
Popularna glumica razmišlja da napusti svet glume kako bi se posvetila važnijim stvarima u životu – humanitarnim organizacijama i svojoj deci.
Anđelina Džoli, foto: Profimedia
Anđelina Džoli, foto: Profimedia

Anđelina Džoli poznata je po svom humanitarnom radu, pa upravo zato želi da se aktivnije uključi u UN-ove aktivnosti kao njihova izaslanica. Nedavno je izjavila kako želi preduzeti sve što je u njenoj moći kako bi pomogla žrtvama silovanja u Siriji.

Humanitarni rad oduzima joj mnogo vremena, ali Džoli je za Channel 4 izjavila kako je taj rad više ispunjava od glume i Holivuda.

- Mislim da ću odustati od glume kad deca uđu u tinejdžerske godine, jer će biti toliko toga za što ću se morati brinuti, i u kući i izvan nje. Ipak, uživala sam dok sam glumila. Snimiću još neke filmove, ali zatim ću se posvetiti deci i svom humanitarnom radu. Ovo je jedna od najlepših profesija u kojoj se možete naći. Ali ukoliko bi sutra to sve nestalo, bila bih srećna što provodim vreme kući sa decom - odgovorila je  tridesetsedmogodišnja Džoli na pitanje da li razmišlja da prestane da se bavi glumom.

makonda-tracker