Laguna i Coca-Cola u akciji Pokrenimo čaroliju zajedno

0
Izdavačka kuća Laguna pridružila se dobrotvornom projektu Coca-Cola novogodišnji karavan koji na svoj put kreće 14. decembra. Pokrenimo čaroliju zajedno je akcija koja ima cilj da se deci olakša boravak u bolnici.

 

Pozivamo sve ljude velikog srca da dečije knjige koje njihova deca više ne čitaju poklone u okviru ove dobrotvorne akcije. Ideja je da se udruženim snagama oforme Sobe radosti i biblioteke u okviru dečijih bolničkih odeljenja, da se lepim knjigama deci olakša boravak u bolnici i bar za trenutak to vreme učini lepšim, srećnijim i boljim.

Dečije knjige možete ostaviti u nekoj od knjižara Delfi od 1. decembra 2012. godine. Sanke Deda Mraza, u koje ćete moći da spustite svoje poklon knjige za decu, biće u knjižarama u Beogradu: Knez (Knez Mihailova 40), SKC (Kralja Milana 48, ulaz iz Resavske), Zemun (Glavna 20), Zira (Ruzveltova 33); u knjižarama Delfi u Subotici (Korzo 8), Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3), u Nišu (Voždova 4), Kraljevu (Omladinska 16/1), kao i u knjižari Kalča u Nišu (TC Kalča) i Laguna u Kragujevcu (Kralja Petra I 12).

Svako ko donese knjigu dobija u knjižari CD sa najlepšim bajkama iz Lagunine Riznice bajki za laku noć i limenku Coca-Cole. Bajke su samo za ovu akciju pročitali eminentni glumci čiji se glasovi rado slušaju.

Budući da je Deda Mraz čitav život posvetio deci, rešio je da oformi karavan, obiđe ceo svet i sastane se sa velikim brojem dece. Ovog decembra karavan je u našoj zemlji, a na svoj put popločan lepim željama kreće 14. decembra, gde će se za trenutak zaustaviti u Beogradu, u TC Delta City, 15. decembra je u Šapcu na platou ispred pošte, u Novom Sadu 16. decembra i u Subotici 17. decembra ispred pozorišta u od 18 do 20 sati. Svoje putovanje nastavlja u subotu, 22. decembra, prvo u Surdulici, gde će se zaustaviti u centru grada od 12 do 14 sati, a istog dana i u Nišu na Trgu Kralja Milana od 18 do 20 sati. Zaječar će biti domaćin Coca-Cola novogodišnjeg karavana u nedelju, 23. decembra, na Skveru od 18 do 20 sati. Karavan svoj put nastavlja 24. decembra i odlazi u Kruševac, na Trg kosovskih junaka. Potom je 25. decembra u Kraljevu na Gradskoj terasi, 28. decembra u Užicu na Gradskom trgu, a zaustaviće se 29. decembra u Kragujevcu na Trgu kod Krsta. U svim ovim gradovima karavan sa Deda Mrazom i njegovim vernim drugarima medvedićima gostovaće od 18 do 20 sati.

Coca-Cola novogodišnji karavan još jednom će se zaustaviti u Beogradu, 30. decembra, na platou ispred Crkve Svetog Marka od 18 do 20 sati, a 1. januara 2013. godine, u Ulici otvorenog srca, od 12 do 14 sati, završiće svoj put.

Ponesite bar jednu dečju knjigu, pomozite Deda Mrazu i budite deo Deda Mrazove čarolije koju vam donosi Coca-Cola novogodišnji karavan.

makonda-tracker