Nikolina Pišek: Vidoje je čovek mog života

0
Voditeljka Nikolina Pišek otkriva kako je odmah po upoznavanju sa svojim dečkom Vidojem Ristovićem uvidela da je on kao stvoren za nju, te da je ponesena emocijama bez razmišljanja prihvatila da se uda za njega
Nikolina Pišek, foto: Vladimir Šporčić
Nikolina Pišek, foto: Vladimir Šporčić

Jedno romantično pitanje i odgovor u formi kratkog da po drugi put je promenilo ljubavni status voditeljke Nikoline Pišek (36). Bivšu verenicu ronioca na dah Kristijana Curavića, posle dva i po meseca veze zaprosio je njen aktuelni dečko, istoričar umetnosti Vidoje Ristović (35) na što je ona oduševljeno pristala.

- Čitavog života govorila sam da se to u mom slučaju može dogoditi samo na način koji će i mene iznenaditi... Nikada nisam verovala u duga planiranja i procenjivanja partnera. Kada je neko onaj pravi, to osetiš istog trenutka. I ja sam to osetila. Bez obzira na klizav teren javnog izlaganja emocija, jer život je nepredvidiv, i bez obzira na to šta budućnost nosi, srela sam muškarca kog ću uvek smatrati čovekom svog života – kaže voditeljka hrvatske Nove TV i Prve srpske televizije. Prosidba je bila vrlo romantična, dogodila se spontano i ležerno, a tom emotivnom trenutku sasvim slučajno prisustvovalo je i nekoliko njihovih najbližih prijatelja koji su odmah čestitali presrećnom paru. Kako i dolikuje tradiciji za ovaj poseban trenutak, Vidoje je imao spreman prelepi dijamantski prsten kojim je lepoticu pitao da zauvek bude samo njegova.

Bliski prijatelji novopečenih verenika tvrde da će se svadbena zvona čuti kada se to najmanje bude očekivalo jer nijednom od njih dvoje formalnosti nisu na prvom mestu. Vest o veridbi usledila je tek nekoliko nedelja nakon što su par snimili beogradski fotografi. Nikolina i Vidoje su, naime, u poslednje vreme često uživali u noćnom životu srpske prestonice pa su tako obišli i sve poznatije beogradske klubove u kojima su bez ustručavanja sa medijima delili trenutke svoje nežnosti. Nikolina  je tada prvi put i potvrdila vezu sa privatnim preduzetnikom koji se bavi distribucijom i prodajom dragog kamenja. Vidoje ju je 10. oktobra dopratio i na party srpskog izdanja časopisa Story koji je održan u hotelu Metropol Palace,  a prisustvovali su i otvaranju kluba The Box, gde je svima bilo očigledno da su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Ona je sedela u separeu, dok  ju je Vidoje, sedeći na naslonu, sve vreme nežno grlio i ljubio. Slično se ponovilo i nekoliko dana kasnije u beogradskom klubu Cinema, gde zanosnu brinetu njen izabranik nije ispuštao iz naručja. Ona je i tada otkrila da se super oseća u zagrljaju bivšeg dečka glumice Katarine Radivojević.

Osim vremena i mesta održavanja svadbene ceremonije, budući supružnici sada  moraju da odluče i hoće li porodično gnezdo sviti u Zagrebu gde ona sada živi ili u njegovom Beogradu.

 

 

Piše: Maja Šitum

Priredio: Nikola Rumenić

Foto:

 

makonda-tracker