Miranda Ker: Srećna sam što sam pronašla sebe

0
Miranda Ker rođena je i odrasla na jednoj farmi u Australiji, i prvi je model koji je deo tima Vicroria’s Secret iz te zemlje
Miranda Ker, foto: Milena Rakočević
Miranda Ker, foto: Milena Rakočević

Ona je globalni ambasador za Earth Hour. U januaru prosle godine je sa suprugom glumcem Orlandom Blumom dobila sina Flina.

Story: Da li nakon toliko godina rada sada imate tremu pre izlazak na scenu?

- Iskreno ne. Ali jesam uzbuđena i nikada ne znate do poslednjeg minuta šta može da se dogodi. Dugo sam u ovom timu koji pobeđuje i osećam se mirno i opušteno.

Story: Možete li da otkrijete šta ste sve morali da uradite da bi ste bili spremni za pistu?

- Mnogo toga, a najvažniji su rad, red i disciplina. Uvek ulažem u sebe, odričem se mnogih stvari, ali mi je najbitnije da sam pronašla sebe. Sve ide iz glave. Naravno upornost i strpljenje su veoma važni u isto vreme. Faktor hrane je mnogo važan. Šta i na koji način unosite u organizam. Fizička aktivnost.

Story: Kako se borite protiv celulita i strija?

- Najvažnija je ishrana, ali i vežbanje i masaže… Šta vi mislite? Ne izgledam tako loše za skoro 30 godina.

Story: Izgledate sjajno! Imate svoju kozmetičku kuću Kora Organic, u kojoj je vaša majka menadžer, da li se negujete organskom kozmetikom?

- Apsolutno. Samo to i koristim. Ja sam neko ko mnogo vodi računa o svojoj koži. Veoma mi je važno da znam šta tačno stavljam na sebe. Naravno mora da bude organsko i provereno dobro.

Story: Napisali ste knjigu Ceni sebe, posvećenu mladim devojkama. Gde ste pronašli inspiraciju za to delo?

- Knjiga je posvećena mladim devojkama širom sveta. Želim da ih ohrabrim i kroz ovu knjigu pošaljem jasnu i glasnu poruku da cene sebe najviše. Prenela sam moje iskustvo i znam kroz šta sam prošla da bih uspela i radila ono što najviše volim. Moja sledeća knjiga je gotova, a pripremam i treću. Samo nemojte da me pitate o detaljima pošto ništa ne smem da otkrijem.

Dejan Jelača

 

makonda-tracker