Adrijana Lima: Sa ćerkama dolazim u Srbiju

3
Prestižnu reviju obeležio je povratak jednog od najpoznatijih lica te modne kuće Adrijane Lime.
Adrijana Lima, Foto: Milena Rakočević
Adrijana Lima, Foto: Milena Rakočević

Ona je poreklom iz Salvadora u Brazilu. U Njujork je došla 1996. godine, a za Victoria secret je počela da radi 1999. Već sledeće godine je i zvanično postala Vicroria’s secret Angel. Adrijana je posle toga postala najplaćeniji i najtraženiji model na svetu. Uprkos bogatoj karijeri za svoj jedini uspeh smatra ulogu majke koje je najviše ispunjava. Sa sprskim košarkašem Marko Jarićem ima dve devojčice Valentinu i Sijenu.

Story: Kako ste uspeli da smršate dovoljno da se posle samo šezdeset dana od porođaja pojavite na pisti?

- Verujte mi da ni sama ne znam. Pre samo nedelju dana sam mislila da neću uspeti ni psihički ni fizički da podnesem ovo. Nisam imala snage. Rodila sam moju drugu ćerku Siennau pre samo dva meseca. Stvarno zvuči neizvodljivo da ove godine učestvujem u reviji. Ali hvala bogu uspela sam i mnogo sam srećna. Osećam se predivno, puna sam energije i spremna za najbolji šou na planeti. Nisam ništa specijalno radila da bih liniju dovela u red, verovali ili ne… Morala sam da vodim računa o ishrani, a pored toga sam trčala, trenirala, a moje ćerke su mi bolja vežba i od teretane.

Story: U medijima se često spekuliše o tome šta od hrane i pića konzumirate pred samu reviju, šta ste vi jeli i pili?

- Ništa, i mnogo sam gladna. (Smeh) Šalim se. Jela sam laganiju hranu, kao što su salate i pila sam vodu. Sutra će biti već drugačija priča.

Story: Nedavno ste počeli da radite u markentiškoj industriji, kako se snalazite u toj sferi?

- To je potpuno nešto novo za mene, ali moram da priznam da mi ide odlično. To je energičan i uzbudljiv posao koji volim da radim. Bila mi je frka, ali sada to ide mnogo laganije. Inače, sve što radim, radim od srca pa je tako i u ovom slučaju.

Story: Laska li vam što ceo džet set želi da bude u prvom redu na vašoj reviji?

- Kako da ne. To je zaista uživanje. Svi žele da tog dana budu prisutni u Njujorku na reviji. To je velika potvrda da ovo što radimo vredi. Publiku vidim sa scene i zaista je neverovatno da toliko poznatih faca vidite na jednom mestu .

Story: Da li će vaš suprug Marko Jarić biti prisutan na reviji?

- Stvarno ne znam… (Smeh)

Story: Kako ne znate?

- Pa tako lepo, nisam sigurna . On mnogo voli da me iznenadi. Tako će biti i večeras. Videćemo šta je smislio.

Story: Da li je Marko Jarić mačo muškarac?

- (Smeh) Vi baš hoćete sve da znate.

Story: Koje je vaše mišljenje o Srbiji?

- Volim, volim, volim Srbiju! Tamo je zaista fenomenalno. Obožavam! Uvek se osećam prijatno i prihvaćeno. A moram da priznam da me mnogo podseća na Brazil. Ljudi su slični, imamo isti mentalitet, energiju, a sviđa mi se I što su svi društveni i osećajni. A da, obožavam vašu hranu.

Story: Kada ćete doći u Srbiju?

- S obzirom na to da sam se relativno skoro porodila, a i moja ćerka je još mala, put će malo sačekati. Čim malo ojača, eto nas u Srbiji! Baš bih volela. Vidimo se uskoro tamo...

Dejan Jelača

makonda-tracker