Ekskluzivno: Victoria's Secret Fashion Show 2012

0
Pravo da među najuticajnijim svetskim medijima prisustvuje pripremama manekenki u bekstejdžu Victoria’s Secret Fashion Show 2012. Ekskluzivno je imao i srpski magazine Story.
Alesandra Ambrozio
Alesandra Ambrozio

 Naši saradnici, glumac i voditelj Dejan Jelača i fotograf Milena Rakočević, preneli su vrelu i blistavu atmosferu ekskluzivnim intervjuim ai fotografijama sa svetski poznatim manekenkama. Inače, Dejan je diplomirani glumac i godinama void autorsku emisiju 30 minuta u kojoj razgovara sa doajenima naše javne scene, a poznat je po ulogama u serijama Priđi bliže i dokumentarnom program Zaboravljeni umovi srbije. Milena Rakočević dugo je kao modni fotograf sarađivala sa magazinom Story in eke od najlepših fotografija uradila je upravo za naš magazine, a stepenicu više pronašla je u Njujorku gde sada gradi put svetskog fotografa.

Svoj jedinstveni dnevnik zapažanja s ovog modnog spektakla doneo je Dejan, uz fotografije koje savršeno opisuju vrelu atmosferu iza piste.

A iza kulisa...

Ogromna produkcija, budžet od više miliona dolara, najtraženiji i  najplaćeniji top modeli, glamurozna scenografija, svetske muzičke zvezde, obezbeđenje kao da čuvaju belu kuću i predsednika Baraka Obamu… Najavljuju još jedan najveći modni događaj na svetu  Victorias secret fashion show 2012 New York City, održan prošle srede 7. novembra.

Organizatori su najavili reviju za pamćenje, a tako je i bilo!

Najpoznatiji brend donjeg veša ponovo je priredio spektakl u kojem su učestvovale najlepše žene sveta a što će gledaoci CBS kanala premijerno videti 4. decembra!

Pistom su prošetale lepotice koje su oduzimale dah, kako zbog svojih savršeno izvajanih tela, tako i zbog ekstravagantnih i skupocenih modela. Srpska snajka Adrijana Lima, Alesandra Ambrosio, Miranda Ker, Lili Olridž, Ducen Kros samo su neke od manekenki koje su doprinele spektaklu i ulepšale veče posetiocima revije. Na revijama Victoria’s Secret  uvek učestvuju i velike muzičke zvezde, a ove godine to su bili Rijana, Džastin Biber i Bruno Mars.

Prilazimo zgradi na Menhetnu u kojoj se održava ovaj spektakl, stajemo u red za akreditacije. Dobili smo dvadesetak minuta da slikamo, uradimo intervjue i prenesemo atmosferu kako teku pripreme za večerašnji šou. Oko nas stotine televizijskih i novinarskih ekipa iz celog sveta. Moramo da budemo efikasni i brzi. Na ulazu u zgradu nas očekuje obezbeđenje.

Ostavljamo naše stvari i torbe na pod da bi trenirani psi proverili da slučajno nemamo oružje i bombe. Ljudi u crnom svuda oko nas što potvrđuje onaj osećaj da se se nalazimo na događaju godine.

Čekamo na naših dvadeset minuta. Konačno zeleno svetlo za našu ekipu. Odlazimo na četvrti sprat gde se najpoznatiji svetski supermodeli pripremaju za reviju. I akcija…

makonda-tracker