Rijana: Praznici s Krisom na Barbadosu

0
Pevačica želi da provede novogodišnje praznike s Krisom Braunom, a u vili koju je već iznajmila na Barbadosu verovatno će im se pridružiti i njegova majka
Rijana, Foto: Twitter
Rijana, Foto: Twitter

Posle sedmodnevne turneje Rijana je odlučila da se konačno odmori, a kako će iskoristiti slobodne dane pokušala je da dočara fanovima na Twitteru. Pevačica se opušta ležeći u krevetu, a objavila je fotografiju sebe u crnom donjem vešu s cigarom u ruci.

U nedavnom intervjuu priznala je kako joj je nedavna turneja bila jako stresna, ali da joj je bilo lakše jer je sa sobom povela 200 obožavalaca koje je izabrala putem društvenih mreža. 

Rijana tvrdi i da nije previše partijala jer je morala da čuva svoj glas. Izjavila je kako nakon turneje jednostavno ne želi da radi ništa. Pevačica već planira novogodišnji odmor koji će najverojatnije provesti na rodnom Barbadosu. S njom će navodno ići i Kris Braun, a ona želi da im se pridruži i njegova majka kako bi se svi zajedno mogli da se zabavljaju s njenom porodicom i prijateljima. Navodno je već rezervisala vilu od pet zvjezdica.

Bez obzira na to što ju je javnost osudila zbog odluke da se vrati Krisu Braunu  iako ju je brutalno pretukao 2009. godine, ona je odlučna da obnovi vezu s njim. 

 

makonda-tracker