Dobrotvorna akcija Pošaljite čestitku prijateljstva

0
Naša Srbija, domaća nevladina organizacija koja pruža podršku deci, u susret Božiću i Novoj godini sedmi put je pokrenula dobrotvornu akciju Pošaljite čestitku prijateljstva, čiji je cilj prikupljanje sredstava za programe podrške deci i doprinos stvaranju bol

U okviru akcije štampana je edicija prazničnih čestitki čiji su motivi likovni radovi dece, učenika osnovnih škola u Srbiji.

Ovom akcijom „Naša Srbija“ pruža podršku stanovništvu nerazvijenih opština, kroz pomoć seoskim školama i izdvojenim odeljenjima. Cilj Naše Srbije je da deci u nerazvijenim krajevima Srbije pomogne da dobiju iste uslove za odrastanje kakve imaju njihovi vršnjaci u gradskim sredinama.

Prošlogodišnja akcija imala je veliki uspeh i njen rezultat su Parkovi prijateljstva, akcija kojom je Naša Srbija tokom proleća opremila parkovima 35 škola i izdvojenih odeljenja u Srbiji, što sa rezultatima od prethodnih godina čini ukupno 250 školskih dvorišta u kojima su mali đaci prvi put dobili uređena mesta za igru i druženje, s ljuljaškama, klackalicama, penjalicama i klupicama.

 

Naša Srbija poziva ljude dobre volje i društveno odgovorne kompanije da podrže akciju Pošaljite čestitku prijateljstva, i u susret predstojećim porodičnim praznicima donacijom pomognu njenu uspešnu realizaciju, na zadovoljstvo onih o kojima zajedno brinemo. Donacije se upućuju na račun Naše Srbije: 160-83830-10, kod Banca Intesa Beograd. Čestitke se mogu kupiti u većim poštama širom Srbije, a za sve informacije zainteresovani se mogu obratiti Našoj Srbiji: 011/32 48 241.

makonda-tracker