Leonardo Di Kaprio: Uloga u novom Tarantinovom filmu nasmelija je do sada

0
Zgodni tridesetosmogodišnji glumac našao se na naslovnici decembarskog izdanja magazina Details, a za ovaj magazin govorio je o ulozi u novom filmu Kventina Tarantina.
Leonardo Di Kaprio, foto: Details
Leonardo Di Kaprio, foto: Details

Poznati glumac našao se na naslovnici decembarskog izdanja magazina Details, a u intervjuu za ovaj magazin govorio je o šoubiznisu,  filmovima koje je snimao u proteklom periodu, kao i ulozi u novom filmu Kventina Tarantina  Đangova osveta u kom tumači lik negativca Kelvina Kendija, vlasnika plantaže.

- Čim sam pročitao scenario, shvatio sam da je prihvatanje uloge Kelvina Kenedija možda najsmeliji potez u mojoj dvadesetogodišnjoj karijeri. Uloga je zahtevna ali sam je uprkos tome, rado prihvatio – rekao je Di Kaprio za Details.


- Šou biznis nosi određeni rizik sa sobom, ali upravo zbog toga sve je uzbudljivije. Ne znam zašto biram uloge u određenim filmovima, ali jednostavno težim ka njima i ne pitam se zašto je to tako – dodao je slavni glumac, čiji će se najnoviji film prvi put na velikom platnu pojaviti krajem decembra.

Di Kaprio je osim ovog, u proteklom periodu snimio još dva filma, koja će svetlost dana ugledati naredne godine.

- Ovo je bila vanredna situacija. Nikada nisam snimao tri filma istovremeno! – priznao je popularni Leo.

 

makonda-tracker