Novi spot Nevernih Beba za pesmu Sudnji dan

0
Neverne Bebe objavile su novi spot za pesmu Sudnji dan, četvrti singl sa njihovog šestog studijskog albuma Praštam koji je izašao početkom godine.
Neverne Bebe
Neverne Bebe

Album je prema zvaničnim podacima izdavača i dalje najprodavanije izdanje na ovim prostorima  a spot je premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu u okviru MTV Premijere.

Nakon spotova za pesme Uzmi boje, Kuća za spas i Za tvoje oči, bend je odlučio da snimi spot za neobičnu blues baladu Sudnji dan. Realizacija spota poverena je Matrix team-u na čelu sa Markom Mišićem. Emotivna i upečatljiva pesma izbacuje u prvi plan ekspresivne vokale Jelene Pudar i Tijane Sretković ali i sviračku virtuoznost ostalih muzičara u bendu, pre svih gitariste Saše Ranđelovića Ranđe, koji je ovde potpuno na svom terenu.

Spot je snimljen u autentičnom ambijentu Petničke pećine u Valjevu a budući da je ovaj lokalitet zaštićeno prirodno dobro, podršku snimanju dali su Zavod za zaštitu prirode Republike Srbije, Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo i Turistička organizacija Valjevo.

Unikatne haljine za Jelenu i Tijanu kreirala je Svetlana Vujić Ennettah iz Valjeva.

Pojedini kadrovi snimljeni su na Petničkom jezeru a u spotu se pojavljuje i Ivan Nastić, fizičar i speleolog, prvi Srbin koji je stigao do do sada poznatog dna planete Zemlje a da to nije okeansko dno - na dubinu od 2080 metara.

makonda-tracker