Zvonko Marković o venčanicama za Cecu i Severinu

1
Kreator Zvonko Markovic predstaviće svoju kolekciju venčanica na predstojećem Weding show-u koji će biti svečano otvoren 30. novembra u 20 sati u hotelu Metropol Palas, a trajaće celog vikenda.
Zvonko Marković, foto: Luka Šarac
Zvonko Marković, foto: Luka Šarac

Poznat kao kreator koji je obukao mnoge javne ličnosti kao što su Svetlana Ražnatović, Ana Nikolić, Severina i Romana, Zvonko otkriva da bi im rado kreirao venčanice za svadbu.

- Radio sam za mnoge javne licnosti i te haljine su negde obeležile moju karijeru pa ljudi ne znaju da kreiram i neke druge stvari. Svakoj od njih bih rado obukao i venčanicu za taj najbitniji dan u životu svake žene i to bih uradio prema njihovom karakteru. Seve i Ceca poseduju takvu harizmu da obuku i džak na njima bi stajao savršeno. Svakako da ne bih otkrivao detalje kakve bi bile njihove venčanice zbog iznenađenja, ali bi to bile haljine koje bi ih dovoljno otvorile i pokazale njihovu liniju tela na jedan romantičan i suptilan način - kaže Zvonko koji će predstojećeg vikenda predstaviti svoju mini kolekciju venčanica.

On ističe da su u pitanju seksi, provokativne ali i romantične haljine sa puno detalja veza, čipke i kristala.

- Posebno sam vodio računa da haljine budu lagane kako bi mlada imala slobodu pokreta tokom cele svadbe, a držao sam se bele boje, bež tonova i perla boje. Svaka od tih svedenih haljina uz dodatke tila ili žipona po želji mušterije može se pretvoriti u bajkovitu princeza venčanicu - objašnjava kreator.

Na Wedding Show-u pored Zvonka Markovića učestvovaće i Verica Rakočević i Suzana Perić. 

makonda-tracker