The Cranberries planiraju obilazak grada uz srpske specijalitete

0
Članovi benda The Cranberries koji će po prvi put nastupiti u Beogradu, 4. decembra u Hali Sportova, izjavili su da će slobodno vreme maksimalno iskoristiti kako bi obišli grad i uživali u našim specijalitetima.
The Cranberries, foto: Promo
The Cranberries, foto: Promo

Cranberries u Beograd dolazi dan ranije, 3. decembra iz Minhena. Pošto je ovo njihov prvi dolazak u Srbiji, već su izjavili da će maksimalno iskoristiti slobodno vreme za obilazak grada. Na planiranom rasporedu su im šetnja Knez Mihailovom, Kalemegdanom, Skadarlijom a ako im vremenske prilike budu dozvoljavale, izrazili su želju i da se provozaju beogradskim rekama. Pošto su u razgovoru sa našim medijima dobili preporuke da obavezno probaju rakiju, u večernjim satima posetiće Rakia Bar kako bi se lično uverili u kvalitete ovog hvaljenog srpskog pića.

Na dan koncerta najavili su druženje sa fanovima i poručili su da će dati sve od sebe na bini.

- Predugo ste čekali naš prvi nastup u Srbiji i zaista se radujemo koncertu u Beogradu. Gorimo od nestrpljenja da izađemo na scenu! Daćemo sve od sebe i jedva čekamo da vidimo reakciju publike. Sviraćemo kombinaciju novih pesama i starih hitova – poručio je Fergal Lauler, bubnjar.

Što se tiče specijalnih zahteva, bend je poprilično skroman tako da je njihova lista svedena na minimum i uglavnom rezervisana za tehničke uslove. Bend svuda ide sa svojom kuvaricom koja se brine o obrocima za celu ekipu. Pevačica Dolores O’Riordan imaće svoju garderobu presvučenu u crno dok će ostali članovi benda deliti jednu za koju nisu imali posebne zahteve o izgledu.

Na nedavno održanom koncertu u Parizu, sačekalo ih je iznenađenje. Više od 200 obožavaoca u prvim redovima, u rukama je imalo bele ruže u čast njihovog najnovijeg albuma Roses. Istovremeno, fanovi su time pružili podršku i pevačici Dolores kojoj je pre tačno godinu dana preminuo otac.

Dolores je nedavno izjavila da joj je užasno teško da peva pesmu Ode to My Family jer joj vraća sećanje na oca.

- Nadam se da ću jednog dana skupiti snage da je otpevam. Trenutno mi je još rano. – rekla je Dolores.

Ulaznice za koncert grupe The Cranberries po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

 

 

 

 

makonda-tracker