Stiv-O domaćin najbizarnije potrage za talentima!

0
Ekstremna muzička emisija Killer Karaoke pre nekoliko dana počela je da se emituje u Sjedinjenim Državama i prvim emitovanjem ostavila gledaoce bez daha, a domaćin ovog šou programa je zvezda ništa manje bizarnog serijala Jackass, Stiv-O.
Stiv-O, foto: YouTube
Stiv-O, foto: YouTube

Zvezda planetarno popularnog serijala Jackass, Stiv-O, domaćin je još jednog, podjednako bizarnog šou programa. U pitanju je potraga za talentima, ali potpuno drugačija od svih koje smo do sada bili u prilici da vidimo.

Killer Karaoke je nova emisija koja je pre nekoliko dana počela da se emituje u Sjednijenim Državama i prvim prikazivanjem ostavila gledaoce bez daha. Glavni cilj ove šokantne emisije je taj da učesnici moraju da otpevaju svoju omiljenu pesmu, bez obzira na ekstremne uslove u kojima se nađu -  bilo da im gmižu zmije oko nogu, da ih udara struja, da dobijaju tortu u lice – ni po koju cenu ne smeju da prestanu sa pevanjem.
 
Sudeći po svemu što su Stiv-O i njegova ekipa prethodnih godina prikazali u velikom broju epizoda i nekoliko nastavaka filma pod nazivom Jackass, nema sumnje da će i ovom, iako bizarnom emisijom, nastaviti da zabavlja publiku širom sveta.

 

 

Tijana Radovanović

TAGOVI: TVmuzika123
makonda-tracker