Sve je spremno za Zabranjeno pušenje u Domu omladine

0
Zabranjeno pušenje će u četvrtak 29. novembra 2012. posle tri godine održati prvi solo koncert u Beogradu.
Zabranjeno pušenje
Zabranjeno pušenje

U međuvremenu je Zabranjeno pušenje nastupilo u Beogradu, ali nastup je bio festivalskog karaktera u trajanju od 45 minuta. Taj 45 minutni nastup na Ušću u sklopu beogradskog Beer Festa ovog leta još je uvek u svežem sećanju jer je 130 hiljada raspevanih posetioca koji su zajedno s Pušenjem pevali njihove najveće hitove prizor koji je teško zaboraviti.

Datum koncerta u Domu omladine nije slučajno odabran. Na koncertu će biti obeležena erotska, 69 godišnjica drugog zasedanja Avnoja i udaranja temelja državi koje više nema, a koja budi pozitivna sećanja i emocije kod mnogih ljudi s ovih prostora. Tako da ovim putem pozivamo sve pionire, pionirke, radne ljude, građane i seljake da 29. novembra 2012. dođu u Dom omladine Beograd i na adekvatan način uz pesmu i salu zajedno s grupom Zabranjeno pušenje obeleže taj veliki 69. Dan Republike.

U sklopu manifestacije i sleta predviđenog za 29. novembra 2012. biće postavljena i izložba Novog primitivizma. Više od 50 autentičnih eksponata biće izloženo u holu Doma Omladine. Otvaranje izložbe je u ponedeljak 26. novembra u 18 časova, a sama izložba će trajati do dana koncerta.
 
Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 29. novembra 2012. su u prodaji u Felix Shopu i svim prodajnim mestima Eventima, blagajni Doma Omladine.

makonda-tracker