Kaliopi će ispuniti želju takmičaru serijala Ja imam talenat

4
Makedonska diva Kaliopi nikako nije mogla ostati ravnodušna kada je čula pjevanje malenoga Luke Stojićevića.
Kaliopi, foto: Story press
Kaliopi, foto: Story press

Ne bi to bilo nikakvo čudo da Luka nije dečak koji ima tek 11 godina. Luka se prijavio u rijeliti šou Ja imam talenat ne kako bi pokazao svoj talent i osvojio novčanu nagradu, već kako bi upoznao svog najvećeg idola, Kaliopi.

Luka je za svoj nastup izveo poznatu Kaliopinu pesmu sa ovogodišnjeg Eurosonga Crno i belo i tako svojim nastupom oduševio žiri. Iako se Ja imam talenat ne emituje u Makedoniji, Kaliopi je za Luku saznala preko svojih prijatelja, i ostala je bez teksta. Odlučila je da Luki ispuni želju pa se sprema za put u Beograd kako bi se upoznala sa dečakom. Luka je na tu vest ostao oduševljen i jedva čeka da upozna Kaliopi jer mu je to ipak bila glavna namera kada se prijavio u šou.

- Staviti nekog drugog umesto ličnih ambicija je retka privilegija. Pogodilo me je to što mu motiv nije nagrada već da mene upozna. Dugo mi niko ništa lepše nije rekao. Mnogi muškarci se trude da vam skinu zvezde sa neba, a onda vam jedan ovakav dečak pokloni najlepši kompliment - rekla je Kaliopi.

makonda-tracker