Saša Lošić Loša u gostima kod Zvonka Bogdana

0
Frontmen Plavog orkestra Saša Lošić-Loša biće specijalni gost legende tamburaške muzike Zvonka Bogdana na njegovom koncertu nazvanom Ova pisma refren nema u petak 23. novembra u beogradskom Sava centru.
Saša Lošić Loša, foto: Luka Šarac
Saša Lošić Loša, foto: Luka Šarac

Pesma Ti se nećeš vratiti, odnosno u izvođenju Zvonka Bogdana nazvana Vratiće se rode, biće sjajan povod da se Loša u jednom trenutku nađe na pozornici Sava centra.

Loša je napisao muziku za Ti se nećeš vratiti/Vratiće se rode, na stihove Momčila Bajagića-Bajage, a pesmu su zajednički snimili pre neku godinu za potrebe popularne serije Vratiće se rode.



- Danas je jako teško napraviti pesmu koja će imati u sebi istinitu priču. Čim pomenete ravnicu na jedan interesantan način Od Banata prema Sremu nisko oblaci, to već daje jednu sliku. Meni je bilo interesantno da tu njihovu spoznaju Vojvodine, na tamburaški način obradim - rekao je svojevremeno Bogdan.

Legenda tamburaške muzike Zvonko Bogdan nastavlja tradiciju jesenjih druženja sa beogradskom publikom 23. novembra u Sava centru koncertom nazvanim Ova pisma refren nema, na kome će promovisati istoimeni novi CD album. Pokrovitelj koncerta je Vinarija Zvonko Bogdan.

Novi CD legende tamburaške muzike Zvonka Bogdana dobija se kao poklon odmah uz kupljenu ulaznicu, koja košta 1.300, 1.600, 1.900 ili 2.100 dinara, na blagajni Sava centra i prodajnim mestima Eventima.  Izdavač CD-a je Vinarija Zvonko Bogdan.



- U Sava centru će Ova pisma refren nema možda biti drugi ili treći put izvedena, a na koncertu ćemo prezentirati album, koji je poklon i malo iznenađenje za publiku. Na koncertu ćemo opet pokazati nešto što je muzički istinito, a što se već polako zaboravlja - kaže Zvonko Bogdan.

makonda-tracker