Dženifer Lopez oduševila publiku u Areni

0
Pop diva oduševila je svojim nastupom publiku u prepunoj beogradskoj Kombank areni, pevačica je prvi put nastupila u Srbiji u okviru turneje Dance Again, i ovo je bio njen jedini koncert u ovom delu Evrope. Koncer popularne Džej Lo nisu propustile ni mnogobroj
Jennifer Lopez, foto: Bojana Janjić
Jennifer Lopez, foto: Bojana Janjić

Sa pola sata zakašnjenja, plesači odeveni u sive frakove, sa cilindrima i štapovima sa šljokicama, najavili su nastup popularne Džej Lo, koja je pred publiku izašla u kombinezonu boje kože, sa kristalima, i zapevala poznatu numeru Get Right, što je izazvalo euforiju u publici.

Dženifer se rukovala s publikom u fan pitu i rekla im da ih voli.



Svetlosni i dimni efekti, kao i koreografije koje je izvodila sa dobro uvežbanim plesačima na sceni su se smenjivali, a pevačica se presvlačila nekoliko puta pa su kombinezon zamenili trenerka sa šljokicama, plava i crvena kratka haljinica, nežno plava dugačka haljina, kao i haljinica sa puno resica, takođe sa šljokicama.



Nakon svake pesme ona je, praćena ovacijama i aplauzima, stajala na sceni dok je publika u glas skandirala njeno ime.

Takođe, iz publike je dobijala plišana srca, a neko joj je dobacio i srpsku zastavu.



Poslednju pesmu koju je izvela bila je On the floor, ali ju je publika pozvala, i ona je na bis izvede pesmu Dance Again.

Pred kraj je izvela zanimljiv ples sa svojim dečkom Kasperom Smartom, koji joj je dao srpsku zastavu kojom se ona ogrnula.



U koncertu, koji je trajao oko sat i po, uživale su mnoge ličnosti iz javnog života, kao i ministar za infrastrukturu i energetiku Milutin Mrkonjić, a pevačicom Anom Bekutom, Lepa Brena, Aleksandra Radović, Svetlana Ceca Ražnatović sa decom, glumica Milena Marić, pevač Aca Lukas...

makonda-tracker