Nina Badrić i Bernard Krasnić: Razvod je konačan!

2
Pevačica Nina Badrić i biznismen Bernard Krasnić bračnu idilu nisu uspeli da sačuvaju ni iz drugog pokušaja. Nakon jedanaest zajedničkih godina, od kojih je šest bračnih, odlučili su da se razvedu, a ovaj put, odlučni su da povratka više nema, predali su i pap
Nina Badrić i Bernard Krasnić, foto: Story press
Nina Badrić i Bernard Krasnić, foto: Story press

Kad je o njenom privatnom životu reč, posebno ljubavi, pevačica Nina Badrić od izrazito otvorene vrlo se brzo pretvara u mističnu osobu. I kad proživljava lepe, ali i one manje lepe trenutke, na njenom licu je osmeh. Njen adut nije izostao ni prošle subote, kad se u potpunosti unela u pesme koje je više od dva sata izvodila za svoju vernu publiku u prepunoj dvorani Dražen Petrović, na koncertu kojim je proslavila dvadeset godina karijere.

Samo su najbliži članovi porodice i najbolji prijatelji znali da četrdesetgodišnja pevačica proživljava pravi ljubavni brodolom. Od izvora bliskih porodici Badrić  hrvatski Story saznaje kako je uspešna pevačica pre dva meseca predala papire za razvod braka od supruga Bernarda Krasnića, a sve bi trebalo da bude službeno gotovo za nedelju dana.

makonda-tracker