Marijana Mateus otkazala reviju u Zagrebu

0
Zbog političke situacije u regionu poznata kreatorka otkazala je modnu reviju koja je trebalo da održi u okviru nedelje mode u Zagrebu.
Marijana Mateus, foto: Story press
Marijana Mateus, foto: Story press

Nakon što je sud u Hagu oslobodio optužbi hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača, kreatorka Marijana Mateus odlučila je da zbog trenutne političke situacije u regionu, otkaže svoju reviju koju je trebalo da održi 23. novembra u okviru manifestacije Dreft Fashon week u Zagrebu.

- Povodom predstavljanja moje nove kolekcije u okviru zagrebačkog Fashion Week-a, moram da Vas obavestim da iz objektivnih razloga nisam u mogućnosti da održim svoju reviju 23. novembra na ovoj prestižnoj manifestaciji. Naime, smatram da zbog sveopštih okolnosti koje se, nažalost reflektuju na sve segmente društva, pa i na one na koje zaista ne bi trebalo, a mislim na umetnost, kulturu i modu kao deo istih, ipak nije pravi trenutak za to. No, ujedno vas obaveštavam da je moja nova kolekcija Allure Baroque u potpunosti završena i da ću je sa zadovoljstvom u najskorijem periodu prikazati užem krugu zvanica i medija u Beogradu – poručila je Marijana medijima.

makonda-tracker