Kejt Midlton odbila poklon Kardašijanovih

0
Starleta Kim Kardašijan i njene sestre nedavno su lansirale kolekciju odeće za modnu kuću Dorothy Perkins, a u želji za besplatnom reklamom, neke od odevnih komada poslale su Kejt Midlton, koja važi za ženu besprekornog stila.
Kejt Midlton, foto Profimedia
Kejt Midlton, foto Profimedia

Ipak, sestre Kardašijan neće imati zadovoljstvo da vide vojvotkinju od Kembridža u komadima koje su same dizajnirale, jer je Kejt poklonjenu garderobu odmah vratila, piše Daily Mail. Buduća kraljica Engleske uljudno je odbila poklon koji je dobila od poznatih sestara, jer takva odeća nije u skladu sa njenim stilom. Nova kolekcija Kardašijanki navodno obiluje uskim haljinama koje ističu figuru, sa detaljima animal printa.

- Nema šanse da se Kejt pojavi na nekom događaju odevena u haljinu sa leopard printom, kratku suknju ili pozlaćenu jaknu - rekao je neimenovani izvor. On tvrdi da je Kim pozvala Kejt na čaj dok je bila u Londonu, ali je ona i to pristojno odbila.

Reality zvezda nedavno je pohvalila Kejtin stil rekavši da ima istančan smisao za modu. Predstavnik kraljevskog para rekao  je da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ne prihvataju poklone od ljudi koje lično ne poznaju.

makonda-tracker