Frajle na koncertu Nine Badrić

0
Posle uspešno održanih promotivnih nastupa povodom prvog albuma u karijeri u Beogradu, Zagrebu i u Sarajevu, nezaboravnog nastupa na tradicionalnoj manifestaciji Runjićeve večeri u Splitu i posle nekoliko koncerta u Srbiji i u par evropskih gradova, Frajle nas

Novo iznenađenje za sve fanove ovog sastava stiže već u subotu 17. novembra kada će se Frajle predstaviti na istoj bini sa Ninom Badrić, na dugo očekivanom koncertu u Zagrebu jedne od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima.

Na poziv ovogodišnje predstavnice Hrvatske na Pesmi Evrovizije u Bakuu Nine Badrić, Frajle u Zagreb ovog puta stižu kao specijalne gošće na koncertu. Ovom prilikom otpevaće zajedno sa Ninom jednu njenu numeru, a potom svoju pesmu pod nazivom Štiklice.

 

Mesto održavanja koncerta Nine Badrić je košarkaški centar Dražen Petrović, popularna Cibona, a prema procenama mnogih poznavalaca prilika, tražiće se ulaznica više. Badrićevoj je to drugi koncert na turneji pod nazivom Nebo na kojoj predstavlja svoj aktuelni album, a Nevena, Marija, Nataša i Jelena album prvenac pod nazivom Naš prvi album sa putovanja.

makonda-tracker