Jelena Tomašević sa sultanijama Mahidevran i Hatidže na koncertu Džej Lo

1
Pop pevačica je na koncertu Dženifer Lopez u Istanbulu upoznala zvezde serije Sulejman Veličanstveni Selmu Ergeč i Nur Fetahoglu, koje su domaćoj publici pozante kao sultanija Hatidže i Mahidevran i pozvala ih da budu njeni gosti na koncertu svetske dive 20. n
Jelena Tomašević sa sultanijama Mahidevran i Hatidže, foto: Privatna arhiva
Jelena Tomašević sa sultanijama Mahidevran i Hatidže, foto: Privatna arhiva

Iako je očekivala da će u Istanbulu upoznati jednu od svojih omiljenih zvezda Dženifer Lopez, pevačici Jeleni Tomašević ta želja se ipak nije ostvarila, pa će morati da sačeka koncert popularne Džej Lo 20. novembra u Kombank areni.

Jelena se odlično provela na koncertu svetski poznate pevačice, a posebno je uživala u društvu junakinja serije Sulejman veličanstveni, glumica Selme Ergeč i Nur Fetahoglu, poznatijih kao sultanije Mahidevran i Hatidže. Tomaševićka je sa glumicama komunicirala na engleskom jeziku, a pozvala ih je da budu i njeni gosti u Beogradu, kada Dženifer bude gostovala u Kombank areni.

 

Jelenina domaćica u Istanbulu bila je pevačica Emina Jahović sa kojom se takođe provodila na koncertu, a tamo je snimila i novi singl Vertigo koji je za nju napisala Emina.

makonda-tracker