Eklstonovi kupuju stan u Beogradu?

1
Bivša supruga jednog od najbogatijih ljudi na svetu, vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona, Slavica Eklston nedavno je sa ćerkom Tamarom u tajnosti posetila srpsku prestonicu, a budući da želi češće da boravi u Beogradu, u planu ima kupovinu nekretnine.
Slavica Eklston, foto Story arhiva
Slavica Eklston, foto Story arhiva

Iako je Slavica milijarderka u vrhu svetskog džet-seta, veoma je vezana za ovo podneblje, pa je potpuno razumljiva njena želja da ima nekretninu u Beogradu.

- Slavica i njena ćerka Tamara bile su nekoliko dana u Beogradu i sastale se sa agentom za nekretnine. Rekle su da žele veliki i komforan stan na atraktivnoj lokaciji sa posebnim liftom u koji bi se ulazilo iz garaže - priča Slavičin poznanik koji se prošle nedelje sastao sa njom.

Slavica je veoma vezana za bivšu Jugoslaviju, a Jadranskim morem, koje smatra najlepšim, najplavljim i najmirisnijim, svakog leta krstari svojom jahtom Diamonds are forever.

Jedna od najpoznatijih svetskih bogatašica važi za majku koja svojim ćerkama ispunjava sve želje koje su u njenoj mogućnosti. Tako je za svadbu svoje Petre izdvojila 14 miliona evra, a sada je, kažu, došao red i da Tamari kupi stan u Beogradu.

Priča se da je bogata naslednica tokom prošlonedeljne posete otkrila čari noćnog života Beograda i lepotu splavova. Slavičine i Bernijeve ćerke vole da ulažu u nekretnine, pa je tako Tamara prošle godine pazarila vilu u Londonu 56 miliona evra, a Petra je kupila imanje u Los Anđelesu za čak 70 miliona.

makonda-tracker