Sanja Jovićević i Branimir-Bane Popović: Strasna romansa na daljinu

3
Početak emitovanja drugog serijala Budva na pjenu od mora u kom zajedno igraju, glumica Sanja Jovićević dočekuje razdvojena od svog kolege Baneta Popovića koji zbog snimanja serije Larin izbor provodi dane u Hrvatskoj
Sanja Jovićević i Branimir-Bane Popović, Foto: TV Prva
Sanja Jovićević i Branimir-Bane Popović, Foto: TV Prva

Iako su Sanja Jovićević (24) i Branimir-Bane Popović (45)  proteklog leta započeli zajednički život na Cetinju, u tek svijenom gnezdu popularnog emotivno-poslovnog dvojca trenutno se nalazi samo mlada glumica. Zbog obaveza uzrokovanih snimanjem serije Larin izbor u kojoj je dobio glavnu mušku ulogu, njen izabranik i bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore  već nekoliko meseci sve radne dane provodi u Hrvatskoj. U novom nastavku popularnog ostvarenja, crnogorski šarmer glumi junaka po imenu Šimun, privlačnog muškarca koji uzima ono što želi bez pitanja ili odbijanja.

- Nije on taj koji juri žene, već one traže njega. Iako projektuje sliku nemilosrdnog bogataša, negde duboko Šimun bi voleo da se skrasi i ima veliku porodicu sa ženom koju voli. Naravno, to nikad ne bi priznao – rekao je Popović o svojoj novoj ulozi crnogorskim medijima ostavši pri stavu da svoju privatnost ne želi da iznosi u javnost. Iz produkcije serije, međutim, saopštili su još detalja o Branimirovom novom liku koji ima velikih sličnosti s njegovim privatnim životom. I dok u seriji i sam glumi slikara, pre određenog vremena u stvarnom životu razveo se od crnogorske slikarke Milene Jovićević za koju se spekuliše da je rođaka njegove aktuelne partnerke Sanje Jovićević.

- U njemu je ipak preživeo umetnik kojeg još može da opčini lepota. Upravo zato on kao da je posvetio život gomilanju estetskih trofeja, kako ženskih, tako i umetničkih, ne bi li u sebi ubio i najmanju ranjivost. Potiče iz siromašne porodice i bio je mlada nada hrvatskog slikarstva, ali je nakon susreta sa mladom Nelom skrenuo sa predviđenog puta  - stoji u opisu  Popovićevog lika u Larinom izboru koji je letos snimao u Splitu, a svoje scene sada finalizuje u Zagrebu. Za to vreme, u Srbiji i Crnoj Gori počelo je emitovanje serijala Budva na pjenu od mora i to drugog nastavka ove ljubavno-porodične sage u režiji Milana Karadžića. Već iz prvih scena, Sanja Jovićević demonstrira nešto opušteniji prikaz svog lika, isprva smerne Bojane Bačić koja sada već u prvoj epizodi vodi ljubav sa Lukom Radmilovićem kojeg tumači Momčilo Otašević. Ali, dok uživa u plodovima novostečene slave, mlada Podgoričanka sprema novu  predstavu i trudi se da svaki vikend provede sa svojim voljenim koji petkom redovno dolazi iz Hrvatske u Crnu Goru. Ljubavno gnezdo na Cetinju već su svili, ali jedno drugom i dalje izuzetno nedostaju pa tako željno iščekuju kraj snimanja Branimirovih scena u najgledanijoj hrvatskoj seriji u kojoj, kao i u Budvi na pjenu od mora, igra velikog zavodnika.

Inače, par je romansu započeo nakon glumičinog raskida s jednim poznatim fudbalerom i posle Popovićevog razvoda od crnogorske slikarke, a u javnosti su se prvi put zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Herceg Novom gde je Popović proteklog leta imao premijeru novog filma As pik. Na Kanli kulu nisu došli ruku  pod ruku, iako su pre toga ne krijući se od radoznalih pogleda skoro dva meseca proveli na bazenu hotela Splendid u Bečićima, gde su se između ostalog družili i sa Sanjinim profesorom na FDU Cetinje Branislavom - Đagom Mićunovićem. Mada se donedavno u medijima naglašavalo kako je Branimir svojoj devojci i profesor na fakultetu, ispostavilo se kako to nije tačno, mada su jedno drugo zapazili upravo na Fakultetu dramskih umetnosti gde ona studira, a on predaje.

 

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker