Tejlor Svift u editorijalu za Harper’s Bazaar

0
Mlada pevačica Tejlor Svift uradila je novi modni editorijal, ali je se ovog puta pojavila u nešto drugačijem izdanju od uobičajenog, a za magazin je govorila o svom stilu odevanja, kao i o tome šta očekuje u vezama.
Tejlor Svift: foto: Harper's Bazaar
Tejlor Svift: foto: Harper's Bazaar

Pevačica koja je na nedavno održanoj MTV dodeli nagrada dobila priznanje za najbolji look, za novo izdanje magazina Harper’s Bazaar fotografisala se u poslovnoj garderobi, elegantnim pantalonama i sakoima, što je svakako drugačije od izdanja u kakvim smo navikli da viđamo ovu popularnu pevačicu.

Tejlor je u intervjuu za ovaj magazin govorila o sopstvenom stilu odevanja, o tome šta voli da nosi i u čemu se oseća najprijatnije.

- Nešto je toliko ženstveno u vezi haljina. Nije bitno da li je u pitanju letnja haljina koja me čini bezbrižnom,  večernja koktel haljina u kojoj se osećam fensi ili klasična haljina u kojoj sam kao domaćica iz pedesetih godna. Zaista volim haljine – rekla je Tejlor.

Tejlor je ovom prilikom otkrila i kako se ponaša u vezama, te šta je za nju bitno kako bi veza uspela.

- Moramo biti ravnopravni. Ako vidim da sam ja ta koja nosi pantalone, osećam se neprijatno i onda raskidamo. Super je kad vaš dečko ima kontrolu, jer već donosim previše važnih odluka, znate? To definiše koga ćete odabrati da bude s vama – rekla je Sviftova.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker