Anđelina Džoli i Bred Pit: A umesto ljubavi – zavist, poroci i bes

2
Jedan od najpopularnijih svetskih parova, Anđelina Džoli i Bred Pit, navodno su definitivno okončali svoju vanbračnu zajednicu, a kao uzrok navode se glumičina ljubomora i nesigurnost, ali i sve češća opijanja i bančenja poznatog zavodnika
Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Guliver
Anđelina Džoli i Bred Pit, Foto: Guliver

Mediji širom sveta s nestrpljenjem su očekivali venčanje decenije, dan kada je na večnu ljubav trebalo da se zakunu slavni glumci Anđelina Džoli i Bred Pit (48), ali izgleda kako od toga neće biti ništa. Najslavniji holivudski par navodno se žestoko posvađao i raskinuo vezu, a razlog je glumičino neprekidno pridikovanje, ali i Bredovo često opijanje i drogiranje. Pre dve godine takođe se pisalo o njihovom raskidu, pa su neki mediji tvrdili kako se par dogovorio i oko podele starateljstva nad njihovo šestoro dece, usvojenim Medoksom (11), Zaharom (7), i Paksom (9) te biološkom decom, ćerkicom Šajlo (6) i blizancima Noksom (4) i Vivijen (4). Ipak 2010. godine do raskida nije došlo, a par je nastavio da živi istinsku bajku, kako su to mnogi navodili.

Bajkovite su bile i zamisli o organizaciji njihovog venčanja koje je bilo planirano za ovu godinu. Naime, glumački par trebalo je da izgovori bračne zavete u zamku Miraval u Francuskoj, a oskarovka je izrazila želju da na sopstvenu svadbu dođe motorom. Kao gosti očekivali su se Džordž Kluni, Džoni Dep, Tom Kruz i Met Dejmon, a dogovoreno je bilo i da zvanice pesmom zabavlja Bono Voks.

Kako prenose svetski portali, Anđelina i Bred posvađali su se zbog njene ljubomore i sve češćeg zanovetanja, koje je glumca gurnulo u poroke. Iako Bred stalno negira korišćenje droge, Anđelina je uverena da povremeno, iza njenih leđa, puši marihuanu, a sve više sumnja kako konzumira i teške opojne narkotike. Atraktivnoj glumici smeta i to što njen dragi pije. On je takve njene izjave nazvao izmišljotinama jer je, kako tvrdi, navedene poroke ostavio iza sebe, a nju okarakterisao kao ljubomornu i paranoičnu. Ovoga puta u svađu je upleten i odnos prema zajedničkoj deci. Bred je optužio Anđelinu kako svoj bes ne može da obuzda ni pred naslednicima, stalno viče na njih i njega pa je sklona verbalnom zlostavljanju. Glumac joj je poručio kako bez njegovog prisustva ne bi smela da ostaje sama sa šestoro mališana pošto ne može da ih savlada, pa u kući stalno vlada haos. Prema izvorima Showbiz Spya, Anđelinina ljubomora probudila se od kada Bred zbog učešća u kampanji za Chanel dolazi u kontakt s brojnim mladim, seksi lepoticama, a ona to vidi kao potencijalnu opasnost. Anđelinina nesigurnost i strah da će je partner prevariti kulminirali su poslednjih meseci jer joj se čini kako se šarmantni glumac udaljio od nje, pa sve govori u prilog činjenici kako ne bi mogao da odoli snažnim iskušenjima.

Nakon žestoke svađe Bred je napustio njihov dom u Francuskoj i zbog nagomilanih problema u vezi odlučio da ostavi partnerku sa kojom ima šestoro dece, pa od zakazanog venčanja neće biti ništa. Još se prepričava i situacija od pre nekoliko meseci kada je holivudska glumica bila zatečena neprimerenim ponašanjem verenika koji se u jednom britanskom pabu napio sa rediteljem Gajem Ričijem i zaboravio da joj se javi. Iako mnoge dame širom sveta zavide poznatoj lepotici, izgleda da su i one žene koje važe za najatraktivnije nesigurne u svoje kvalitete, ali i kako svetski zavodnici mnogo više od gala proslava i skupih žurki vole da popiju nekoliko piva sa drugarima u lokalnom baru. Kako će se dalje razvijati odnos jednog od najpopularnijih parova današnjice, pokazaće dani i meseci koji dolaze, ali bez obzira na sve,  jedno je sigurno, šta god da se desi, Anđelina i Bred će i dalje istim intenzitetom privlačiti pažnju svetskih medija.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker