Uhapšen ubica Vladislave Červenko

0
Novosadska policija saopštila je da je Darijan Musić uhapšen u okolini Novog Pazara, i da tom prilikom nije pružao otpor
Vladislava Červenko, foto CKM, Slavko Zec
Vladislava Červenko, foto CKM, Slavko Zec

Mladić za kojim je policija juče podigla poternicu, uhapšen je u okolini Novog Pazara. On je preko društvene mreže Facebook napisao da mu nije bio cilj da ubije svoju devojku, već je bio ogorčen zato što je navodno priznala da ga je varala dok je bio u zatvoru. Takođe je pretio i da će izvršiti samoubistvo.

Portparolka Policijske uprave u Novom Sadu Mileva Tomić rekla je da se Musić nalazi u sedištu Policijske uprave u Novom Sadu i da će mu biti određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati, prenosi Kurir.

Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić rekao juče je da je, prema prvim raspoloživim podacima, devojka u stanu živela zajedno sa momkom. Alimpić je rekao da su na telu devojke primećene brojne povrede, da će tačan uzrok smrti biti utvrđen u Zavodu za sudsku medicine gde je telo preneto na obdukciju i da dokazi sa mesta ubistva ukazuju da se radi o ubistvu.

TAGOVI: nasiljesmrt
makonda-tracker