En Hatavej: Suprug mi je najveća podrška!

0
Holivudska glumica En Hatavej zablistala je na naslovnici decembarskog izdanja magazina Vogue, a u intervjuu za ovaj časopis izjavila je da nikada ne bi uspela da snimi film Jadnici da nije bilo podrške njenog supruga Adama Šulmana.
En Hatavej, foto: Vogue
En Hatavej, foto: Vogue

U filmskoj adaptaciji romana Viktora Igoa, tridesetogodišnja glumica igra Fantinu, bolešljivu majku koja je prinuđena da se prostituiše kako bi preživela u Parizu 1880.-ih.

Hatavejeva je za ulogu izgubila 11 kilograma i ošišala kosu. Ona je decembarskom izdanju lista Vogue rekla da je zbog uloge bila fizički i emotivno osiromašena i da je pregurala snimanje samo zahvaljujući ogromnoj podršci muža.

- Bile su potrebne nedelje da se ponovo osetim svojom. Ranije nije bilo nikoga ko će me dočekati kada završim sa snimanjem. Sada je Adam tu. On ima razumevanja za moj posao, zna ko sam i pruža mi apsolutnu podršku u svemu što radim, a to je izuzetno – rekla je glumica za Vogue.  

Par se venčao u septembru u Kaliforniji. Kako prenose strani medjii, zvezda filma Đavo nosi Pradu imala je venčanicu koju je dizajnirala sa Valentinom. Glumica je rekla da je taj rad uspomena koju će zauvek čuvati.

makonda-tracker