Na smrt pretučena manekenka Vladislava Červenko, raspisana poternica za njenim dečkom

Manekenka Vladislava Červenko (25) pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno telo sinoć je ponađeno u naselju Liman.
2
1 / 24

Vladislava Čevenko javnosti je poznata kao devojka s naslovne strane magazina CKM, a radila je kao foto-model i manekenka za brojne modne agencije. Bavila se fitnesom i držala teretanu.

Pronađena je mrtva u svom stanu u novosadskom naselju Liman, a policija traga za Darijanom Musić (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Darijan je u septembru pušten iz zatvora nakon odsluženja četvoromesečne kazne zbog posedovanja i dilovanja narkotika, koju je odslužio u Centralnom zatvoru i Okružnom zatvoru u Novom Sadu u naselju Klisa.

-  U stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, policija je pronašla beživotno telo dvadesetpetogodišnje V. Č. Na telu su vidljive brojne povrede, a na sudskoj medicini utvrđeno je da je reč o ubistvu - izjavio je za Story istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.

- Sarađivao sam sa Vladislavom, njen dečko me je kontaktirao kada je video moj rad na internetu i na njegovu inicijativu ona je počela da se bavi modelingom. Njen izabranik podržavao je u tome da se fotografiše u provokativnim pozama, čak je želeo i da tetovira njenu fotografiju na leđima. Ni u jednom trenutku nije odavao utisak ljubomornog mladića i teško mi je da poverujem u to da je on počinio ubistvo - kaže Slavko Zec za Story.rs.

Tačan uzrok smrti biće utvrđen u Zavodu za sudsku medicinu, gde je telo preneto na obdukciju.

Policija je objavila fotografiju osumnjičenog i pozvala sve koji imaju neku informaciju o njemu da se jave pozivom na brojeve telefona: 192 ili 064/892-40-55.

 

TAGOVI: smrtnasilje
makonda-tracker