Dejvid Bekam u reklami za H&M

0
Poznati fudbaler po treći put je pozirao za švedski lanac trgovine, a ovog puta svoje mišićavo telo pokazao je u reklami za božićnu kolekciju modne kuće H&M.
Dejvid Bekam, foto: YouTube
Dejvid Bekam, foto: YouTube

Dejvid Bekam snimio je vruću božićnu kampanju za H&M, a na novim fotografijama pozira u pamučnom donjem vešu, ogrtaču sa kapuljačom, donjem delu pidžame i majicama. Fudbaler je treći put pozirao za švedski brend H&M

- Veoma sam srećan. Prva sezona je bila neveroatno uspešna. Jedini izazov je kako nastaviti uspešan posao i razviti brend koji će trajati godinama. To je moja ambicija - rekao je Bekam u avgustu ove godine.

Fudbaler je savršenog partnera za svoju liniju rublja pronašao u megapopularnom lancu ulične mode. Rublje sa njegovim potpisom dostupno je širom sveta. U ugovoru stoji da će se njegova linija rublja  prodavati u oko 1800 prodavnica H&M-a u 40 zemalja sveta.

- Poslednjih godinu dana radio sam na liniji donjeg rublja sa svojim timom i posebno sam zadovoljan time što smo kreirali i proizveli. Trebao nam je samo dobar partner za plasiranje linije, a u H&M-u smo pronašli savršenog - rekao je ranije fudbaler.

makonda-tracker