Nikola Rokvić u poseti muzičkoj školi Glasovi Nade

0
Mladi pevač Nikola Rokvić posetio je 1. novembra beogradsku muzičku školu Glasovi Nade, gde je oduševljeno slušao polaznike, sa kojima je, na kraju, i sam zapevao.
Nikola Rokvić i Milica Jokić, foto: Promo
Nikola Rokvić i Milica Jokić, foto: Promo

Nikola je u školi proveo puna četiri sata oduševljeno slušajući polaznike IV generacije, nakon čega je i sam zapevao i svojim pesmama - što starijim, što onima koje će tek ugledati svetlost dana, kao i pesmama svojih kolega, ostavio prisutne bez daha.

Polaznici su bili presrećni zbog posete mladog pevača, koji je plenio prirodnošću, dobrodušnošću i lepim manirima, a o glasu, kako kažu, suvišno je govoriti. Nikola je bio zadovoljan onim što je tog dana imao priliku da čuje, a za njega najveće iznenađenje bila je jedanaestogodišnja devojčica Milica Jokić, koja ga je svojim pevanjem ostavila bez daha, a sa kojom je kasnije i sam zapevao.

Škola pevanja Glasovi Nade, koju vodi dirigentkinja mr Nada Vuković Đokić, nedavno je organizovala audiciju za prijem novih polaznika, a škola je sada bogatija i za muzički studio OXYGEN, u kom vežbaju i snimaju polaznici škole, kao i drugi muzičari.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker