Bijonse u dirljivom pismu Obami: Zbog Vas će moja ćerka odrastati onako kako želi!

0
Popularna pevačica nije skrivala oduševljenje nakon još jedne pobede Baraka Obame na predsedničkim izborima, pa je na svojoj oficijelnoj web stranici objavila svoj glasački listić, a uz njega i dirljivo pismo koje je uputila predsedniku.
foto: iam.beyonce.com
foto: iam.beyonce.com

Bijonse nije krila sreću kada je Obama ponovo osvojio izbore, te je sa fanovima podelila i pismo kojeje poslala predsedniku.

- Predsedniče Obama, svaki dan Vaš karakter i srdačnost inspirišu nas da se više potrudimo. Vi ste lider koji će nas povesti sa mesta gde jesmo na mesto gde treba da budemo. Vi ste razlog zbog kog će moja ćerka i nećaci odrastati znajući da mogu biti sve što požele. S poštovanjem i divljenjem, Bijonse – napisala je popularna pevačica.

Tokom predsedničke kampanje Bijonse je otvoreno iskazivala podršku Baraku Obami, nosila je promotivne predmete i majice, te na društvenim mrežama pisala statuse posvećene njemu.

Ipak, burne reakcije izazvala je kada je objavila fotografiju na kojoj pokazuje glasački listić, što je pokrenulo lavinu pitanja o tome da li je ova mlada dama prekršila zakon učinivši to.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker