Mel Gibson: Nova veza ili ponovni sunovrat

0
Akter najskupljeg holivudskog razvoda svih vremena, Mel Gibson, posle nekoliko neuspelih veza, među kojima je i ona sa Oxanom Grigorievom sa kojom je dobio i svoje osmo dete, zaljubljen je u glumicu Ashley
Mel Gibson, Foto: Guliver
Mel Gibson, Foto: Guliver

Zvezda filmova Mad Max, Lethal Weapon i Braveheart, Mel Gibson, (56) ne silazi sa naslovnih stranica američkih i evropskih magazina. Ovaj proslavljeni holivudski glumac nekoliko puta za poslednjih dvadesetak dana snimljen je u društvu nove devojke Ashley Cusato (38) glumice i kaskaderke.  Njih dvoje su, kako navode specijalizovani američki sajtovi, u vezi nešto više od mesec dana.

Cusato koja se uglavnom pojavljivala u epizodnim ulogama poznata je kao dublerka mnogo slavnijih glumica, Emily Deshanel i Denise Richards. Ovih dana, ona vredno trenira kako bi polagala ispit za crni pojas u Yoshukai karateu, a nekada je bila i plivačica u NCAA ligi. Gibson, oskarovac australijskog porekla, u decembru prošle godine i zvanično je posle dvogodišnje pravne borbe okončao tridesetjednogodišnji brak sa Robin, što su mediji okarakterisali kao najskuplji holivudski razvod svih vremena. Glumac, čiji se imetak procenjuje na oko 850 miliona dolara, 1980. godine, kada se venčavao sa nekadašnjom zubarskom pomoćnicom Robin, nije potpisao predbračni ugovor, a kalifornijski zakon je po tom pitanju prilično jasan - supruzi pripada do polovine bogatstva. Holivudski superstar i reditelj je 2006. godine uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i antisemitskih izjava koje je tom prilikom dao pa je izgledalo kako mu je karijera nepovratno krenula nizbrdo. Međutim, glavni razlog zbog kojeg je Robin zatražila razvod nje bilo to što joj je suprug alkoholičar, već veza sa Ruskom pijanistkinjom Oxanom Grigorievom.

Preuzimam odgovornost za veliki deo problema u braku. Ja sam kriv i ako tražite nekoga koga biste mogli osuditi, svalite sve na mene - kazao je Gibson pošto je u maju 2009. bio gost u Tonight showu kod Jay Lenoa. Tada je priznao i kako sa Oxanom očekuje dete. Ipak, romansa nije dugo trajala i posle samo godinu dana glumac je ostavio Ruskinju i ćerku Lucy, a ubrzo je na videlo izašla i njegova nasilnička priroda. Naime, Grigorieva je tužila Gibsona za fizičko zlostavljanje i to potkrepila snimcima na kojima se čuje kako joj glumac preti. Tokom suđenja Mel se nagodio sa tužilaštvom i priznao da je dva puta tokom svađe udario Oxanu, a sudija mu je dosudio obavezno pohađanje programa za obuzdavanje besa, 16 sati društveno korisnog rada i kaznu od 400 dolara. Posle razlaza sa Oxanom Grigorievom, Mel Gibson bio je u vezi sa fetiš modelom grčkog porekla Stellom Mouzi, a onda i sa italijanskom pevačicom Nadiom Lanfranconi. Koliko će trajati glumčeva romansa sa Ashley Cusato, niko ne može da proceni, ali ono u čemu se svi slažu jeste činjenica kako u toj vezi glumac sigurno neće moći da bude nasilan jer će Cusato definitivno umeti da se odbrani.

Moni Marković

 

makonda-tracker