Merjem Uzerli: Na korak od braka

0
Turska glumica Merjem Uzerli stavila je tačku na priče o sklonostima ka istom polu, ali i avanturi sa kolegom Halitom Ergencom kada je nedavno pokazala verenički prsten koji joj je poklonio njen dečko Džan Atesom
Merjem Uzerli, foto: Profimedia, Guliver
Merjem Uzerli, foto: Profimedia, Guliver

Lepa riđokosa glumica Merjem Uzerli (29) osvojila je publiku u regionu ulogom sultanije Hurem u hit seriji Sulejman Veličanstveni, a zahvaljujući ovom angažmanu, popularna lepotica vratila se i svojim porodičnim korenima. Naime, Merjem je rođena u mešovitom braku Nemice i Turčina, kao najmlađa od četvoro dece. Odrasla je u Nemačkoj tako da je paralelno sa snimanjem serije učila i turski jezik.

- U Turskoj sam upoznala drugu stranu svoje krvi jer sam do tada samo nekoliko puta bila u poseti rodbini budući da od rođenja živim u Nemačkoj. Otkako sam prihvatila ulogu u seriji, živim na relaciji Nemačka – Turska i to mi nije problem - otkrila je nedavno glumica koju su mnogi dovodili u vezu sa kolegom iz serije, popularnim glumcem Halitom Ergencom. Mediji su krivili Merjem za nevolje u braku Halita i njegove supruge Berguzar Korel, najpoznatijoj po ulozi Šeherezade u seriji 1001 noć. Berguzar je navodno nekoliko puta upadala na set tokom snimanja Sulejmana Veličanstvenog praveći ljubomorne scene, pošto nije mogla da se pomiri sa činjenicom koliko vremena zajedno provode Halit i Merjem. A i seksualnost lepe sultanije intrigirala je medije, pa se dugo spekulisalo i o tome da je zgodna glumica naklonjena istom polu.

- Pisalo se da sam kriva za raspad braka Halita Ergenca, pa onda da između mene i Nur, koja tumači lik sultanove prve supruge Mahidervan, ima loših vibracija na setu, da se ne volimo i ne poštujemo, potom da sam lezbijka, kao i da tražim dečka među kolegama glumcima, ali sve to nije istina - izjavila je Merjem, a istina je i to da je ova dama verena i da bez skrivanja nosi verenički prsten. Priča se da će umetnica i njen dugogodišnji dečko Džan Ates uskoro stati pred oltar, što potvrđuje i činjenica da su na njenoj rođendanskoj proslavi u avgustu među gostima bili Džanovi roditelji koji su došli da se upoznaju sa majkom i ocem buduće snajke. Datum venčanja još nije poznat, a sve su glasnije priče da se slavlje priprema za proleće sledeće godine, pa je srećni par leto proveo u Istanbulu obilazeći elitne restorane, izletišta i romantična mesta. Izgleda da je lepa glumica napokon rešila da se skrasi u ljubavi i svima obelodani da je srećna i zadovoljna svojim emotivnim životom, ali i da na ovaj način zaustavi priče koje su je pratile u prethodnoj godini.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker