Katarina i Aleksandar Rašić: Ćerka kao ostvarenje snova

2
Pevačici Katarini Rašić ispunila se dugogodišnja želja da postane majka kada je 18. oktobra na svet donela ćerkicu koju su ona i njen suprug Aleksandar iščekivali tokom pet godina braka
Katarina i Aleksandar Rašić, Foto: Luka Šarac
Katarina i Aleksandar Rašić, Foto: Luka Šarac

Osamnaestog oktobra pevačica Katarina Rašić (33) na svet je donela svoje prvo dete, ćerkicu Juliju. Mama i beba odlično se osećaju, a posle samo nekoliko dana, obe su napustile bolnicu u Sijeni gde Katarina i njen suprug Aleksandar Rašić (28) trenutno žive. Ponosnog tatu divna vest zatekla je u Tel Avivu gde je igrao utakmicu braneći boje svog novog kluba  Montepaschi Siena iz Italije.  

Nakon pet godina braka i ogromne želje da se ostvare kao roditelji, supružnicima se ispunila najveća želja. Malena Julija stigla je u pravo vreme, a ponosna mama s nestrpljenjem ju je očekivala. Nekoliko meseci trudnoće provela je u Beogradu i dok je Aleksandar bio na pripremama sa reprezentacijom, Katarina se uz pomoć svoje mame spremala za najlepšu životnu ulogu. Tropske vrućine smetale su joj kao i ostalim trudnicama, pa je s nestrpljenjem očekivala jesen i trenutak kada će ugledati svoju ćerkicu. Pevačica je u Italiju otputovala početkom septembra, a u konsultaciji sa lekarima očekivala je zakazani termin porođaja za 21. oktobar, ali ih je beba iznenadila nekoliko dana ranije.

- Porodiću se sredinom oktobra, taman kada malo zahladni. Još ne znamo gde će Sale igrati, ako bude blizu Beograda, ići ću s njim i tamo doneti našu bebu na svet. Ukoliko bude drugačije, porodiću se ovde, pa ćemo mu se pridružiti posle dva meseca. Mama mi je u Beogradu i imaću svu neophodnu pomoć – pričala je nedavno Katarina za Story, koja i posle porođaja najdragoceniju pomoć dobija od svoje mame.

Inače, Katarina je uvek isticala kako joj nije važno kog je pola beba, pa taj podatak nije ni znala sve do nekoliko nedelja pred porođaj. Izuzetno se obradovala činjenici da će dobiti devojčicu i u dogovoru sa suprugom dala joj je ime Julija. Poslednje dane pred odlazak u porodilište provodila je u porodičnom miru i harmoniji pripremajući se za prvi susret sa svojom naslednicom. Uživala je razgovorima sa prijateljima preko društvenih mreža, ali i u informisanju oko svega što joj je neophodno u prvim trenucima majčinstva. Tokom poslednjih godina, ona je svoje životne rituale prvo uskladila sa suprugom koji je profesionalni sportista. Svoju karijeru stavila je u drugi plan, a sada će sve podrediti svojoj naslednici.

Ksenija Konić 

makonda-tracker