Toni Cetinski: Imao sam idealan razvod

3
Pop pevač Toni Cetinski opisuje način na koji je sa bivšom suprugom doneo odluku o rastanku i priča o odnosu kakav danas imaju, ali ne skriva da njegovo srce već nekoliko meseci pripada novoj ljubavi
Toni Cetinski, Foto: Story press
Toni Cetinski, Foto: Story press

Pošto se krajem prošle godine rastao od svoje supruge Ivane Nobilo (34), hrvatski pop pevač Toni Cetinski (43) posvetio se radu na svom novom albumu Opet si pobjedila, a u međuvremenu desila mu se i nova ljubav sa Sandrom Mulvaj (38). Ova lepa crnka uspešna je poslovna žena zaposlena kao menadžer u Tvornici duhana Rovinj, a iza sebe ima jedan brak i dvoje dece. Toni je pre dvanaestogodišnjeg braka sa Ivanom, iz kojeg ima ćerkicu Piu (3), živeo u braku sa Antonelom Butigan (36) i sa njom dobio sina Kristijana (15). Danas, ponosan na svoje naslednike, ne krije kako sve više primećuje da je njegov sin baš od tate nasledio emotivnost. I dok uspeva da uskladi brigu o deci i rad na promociji novog albuma, Toni ne skriva kako već nekoliko meseci uživa u vezi sa Sandrom, ne želeći ipak da o njoj otkriva detalje.

- Sandra ne želi pojavljivanje u javnosti, pa zato i izbegavam da mnogo govorim o njoj. Verujem da sam sada, nakon što sam proživeo i prošao neke stvari, mnogo zreliji, pa realno postavljam stvari u svom životu. Nema više one zaljubljenosti kada se osećate kao da ste na sedmom nebu. Želim da uživam u ljubavi, bez pritiska i opterećivanja veridbom ili venčanjem. Nemam ništa protiv braka, ali mislim da je to prevaziđena institucija. Oba puta izašao sam pred matičara sa istom verom da će veza opstati, ali jednostavno, kada nešto ne ide, ne ide - kaže Toni, spreman da prokomentariše i svoja osećanja nakon rastanka od supruge Ivane.

- Svaki razvod predstavlja i veliki gubitak. Iako je nemoguće postojanje bilo kakvog oblika sreće u trenucima kada se ljudi razilaze, u našem slučaju sjajno je to što smo uspeli da ostanemo u odličnim odnosima. Da smo preko noći doneli odluku o rastanku bilo bi veoma teško, ali mi smo o tome razmišljali i pričali skoro čitave tri godine. Za to vreme uspeli smo da izgradimo jedno divno prijateljstvo - govori pevač koji bez obzira na razvod svakodnevno komunicira sa svojom bivšom suprugom.

- Naš rastanak opisao bih kao veoma kulturan. Gotovo svakodnevno viđam se sa svojom bivšom suprugom, družimo se, smejemo, ali radimo i odličan posao. Ako razvod u bilo kom slučaju može da se opiše kao idealan, onda bih tako opisao naš. Ukoliko neko treba da se raziđe, želim mu rastanak kakav smo Ivana i ja imali - govori Toni, koji i danas traži savete od bivše.

- Živeli smo više od decenije zajedno i smatram kako je normalno što se i dalje poveravamo jedno drugom jer nas nije rastavila prevara ili neka druga ružna stvar o kojoj bi se pisalo u medijima. Jednostavno, došlo je do toga da se razdvojimo, tačnije, mi samo više ne živimo zajedno - iskren je Toni koji na proleće planira veliki koncert u Beogradu.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker