Igor Cukrov predstavlja Hrvatsku u Brazilu

0
Mladi splitski pevač Igor Cukrov koji je domaćoj publici postao poznat učešćem u muzičkom takmičenju Operacija trijumf, postao je deo velikog filmskog projekta Sanjaj Hrvatska otpevavši istoimenu numeru, koju će premijerno predstaviti sledeće godine u Rio de Ž
Igor Cukrov
Igor Cukrov

Glavna ideja projekta je tema o uspešnim preduzetnicima i mladima koji bi želeli to da postanu. Igor u ovom filmu predstavlja mlade i peva naslovnu pesmu Sanjaj Hrvatska koja će biti prevedena i na engleski jezik. Tekst i muziku za službenu pesmu filmskog dokumentarca napisao je Igorov otac Ivica Cukrov koji je inače autor poslednjih Igorovih numera Ćaća moj, Ajdemo jube, Dalmaciju minjat se ne može. Projekt se radi u organizaciji Peter Jones Academy iz Londona, a producent filma je Eric W. White. 

Igor će pesmu premijerno predstaviti sledeće godine u Rio de Žaneiru u Brazilu, dok će domaća promocija biti u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski takođe naredne godine.

- Ovaj projekt mi puno znači jer je za mene ovo nešto potuno novo. Neopisiva mi je čast da učestvujem u ovakvom muzičko-filmskom projektu. To je za mene jedan veliki izazov, a pogotovo me raduje činjenica da pevam baš službenu pesmu i što ću to sve izvesti u Rio de Žaneiru. Ovo je prilika da sebe predstavim u Americi što je za jednog mladog izvođača veliki uspeh - rekao je Igor.

makonda-tracker