Sergej Trifunović i Bojana Stamenov sutra nastupaju u Krugu

0
Posetioci kluba Krug imaće priliku da još jednom poslušaju sjajnog Sergeja Trifunovića i njegov Užička republika bend u saradnji sa talentovanom Bojanom Stamenov u četvrtak 8. novembra od 23 sata.

Već sutradan, u petak 9. novembra od 17 časova, Krug će biti domaćin tweetup-u povodom sakupljanja sredstava za decu iz Prihvatilišta, pod nazivom #PrihvatilisteUP. Situacija u Prihvatilištu trenutno je jako teška i u 16 kreveta spava 24 dece. Neophodni su im hrana, topla odeća, sredstva za higijenu i čišćenje prostora. Pozivaju se svi da dođu u Krug i donesu hranu, odeću, igračke, knjige i novac od kojeg će Prihvatilište kupiti hranu. 

Iste večeri od 21 čas, Krug & Fakultet za estetiku i kozmetologiju & desigNStudio FaKe u saradnji sa akademijom Panjković predstavljaju: Reviju modnog studija FaKe pod nazivom: FaKE is new Sexy i reviju modne kuće Alegra. Pored modela studija FaKe i modne kuće Alegra, modni performans će ujedno biti i revije šminke studenata sa Fakulteta za estetiku i kozmetologiju i frizura Akademije Panjković.

 

U subotu, 10. novembra, Krug i MCF MegaComFilm podsećaju posetioce na ekskluzivnu priliku da pogledaju visokokvalitetan snimak sveže turneje benda Coldplay, koji će eskluzivno biti prikazan samo 13. novembra u 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Vilin Grad Niš. Coldplay Live 2012 je prvi koncertni film tokom devet godina stvaralaštva, a dokumentuje njihovu čuvenu svetsku turneju, povodom albuma Mylo Xyloto. Coldplay na velikom platnu je pravi bioskopski raj uz vizualni spektakl, jake emocije i neverovatan zvuk. U bioskopima će biti prikazan ekskluzivno samo 13. novembra u 20 sati, a MCF I Krug su za posetioce spremili i poklone! Subota u KRUG-u poslužiće kao podsetnik najavljenom spektaklu, uz muzičku podršku koju će obezbediti Me-High-Low i specijalni gost.

makonda-tracker