Pogledajte novi spot Tajči

1
Nekadašnja jugoslovenska pop zvezda prvi put se predstavlja publici kao kantautor, pesma Sve je moguće snimljena je u Quad studiju u Njujorku a spot tokom njenog boravka u Hrvatskoj.
Tatjana Kameron Tajči
Tatjana Kameron Tajči

Pevačica Tatjana Kameron Tajči trenutno se nalazi u Los Anđelesu u okviru turneje po Kaliforniji, a pesma i video urađeni su i na engleskom jeziku.

- Pesmu sam napisala prvo na hrvatskom jeziku, prilikom jedne posete Zagrebu. Želela sam kroz nju podeliti svoje uverenje da ništa nije nemoguće. Jednostavno treba verovati u sebe, ne prepustiti se beznađu i čekati da nam neko drugi donese željenu promenu, nego zasukati rukave i naći način na koji da, korak po korak, nemoguće pretvorimo u moguće, bilo da se radi o srećnom braku, poslu koji trebamo ili karijeri koju želimo. Pesma je napravljena u kantautorskom pop stilu. Klavirska podloga, neobične perkusije, gudači i aranžman podložan priči pesme, elementi su koji se nekako uvek prožimaju kroz moj autorski rad. Bilo mi je važno zadržati tu neku ranjivost i suptilnost u vokalu i balansirati je sa snagom perkusija - rekla je Tajči za 24sata.hr.

makonda-tracker