Novak Đoković je ponovo broj 1

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

MILA

06-11-2012 15:21h
Bravo, bravo, bravo!!!

CIJELI SVIJET VOLI NOLETA

06-11-2012 15:13h
VOLIMO TE NOLE! SVI TVOJI FANOVI IZ CILOG SVITA!

NOLETOV JE CEO SVET

06-11-2012 15:14h
Ti si Nole Srpska Dusa, Ponos i Kralj! Volimo te punoooooooooooooo!

mijailovic olga

18-11-2012 11:22h
nolle ti si dusa srbije

Vojo b

23-11-2012 07:49h
Zrtvoao si detinjstvo mladost da bi uspeo veliki rizik hvala bogu uspeo dokazao svoju ljudsku velicinu zivi radi onako kako tebi odgovar neslusaj pametnjakovovice sve sto imas krvavo stekao sve pozteno zasluzio ziveo ti nama sto pet i opt podrav od jednog vozaca slepera
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: