Severina Vučković: Zgodna mama blistala u šou programu

0
Regionalna pop zvezda gostovala u šou program Ples sa zvezdama na HRT-u noseći seksi zlatni triko koji je oduševio publiku u studiju a potom zablistala i u izazovnoj haljini Matije Vuice
Severina Vučković
Severina Vučković

Najnovijim televizijskim nastupom na HRT-u, popularna pevačica Severina Vučković još jednom je pokazala da je istinska zvezda šoubiznisa.

-Za večerašnji nastup nas je inspirisao talijanski šou 70-ih i 80-ih i zvezde Rafaela Kara i Džejn Fonda iz svoje aerobik bum faze. Italianu u novom osveženom ruhu imali ste priliku prvi put čuti u novoj sezoni Plesa sa zvezdama... Pozdrav iz bekstejdža HRT-a  - napisala je Severina na zvaničnoj Facebook stranici. Zgodna pevačica je u emisiji otkrila I kako je ubeđena da njen sinčić uveliko spava dok ona gostuje u popularnom šouu.

- Nadam se da Aleksandar već spava jer ako ne spava, nećaka će imati problema pošto sam joj rekla da on do ovog trenutka već mora leći – rekla je kroz osmeh zanosna Seve i najavila skori izlazak albuma Dobro došao u klub.

-Album je gotov I izlazi početkom decembra – rekla je atraktivna umetnica čija će naslovna numera albuma izaći već krajem novembra u vidu singla.

 U drugom delu pesme, poslušajte kako Seve peva i na italijanskom:

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker